Wpis z mikrobloga

SCULTURA ENDURANCE GR 500

@pokpok: Jaki masz budżet Bo patrzysz na rower za 5 k, a potem pokazujesz kolejny za 7k. Między nimi masz świetnego krossa 6.0 2 gen, sprzętowo w tej cenie ciężko będzie przebić. Może felt breed 30? Tylko to z UK trzeba by ściągać, bez przymiarki. Polecam ogólnie na peppere poszukać okazji, esker 6.0 poniżej 6k ostatnio był
  • Odpowiedz
@pokpok: Nom, a esker 6.0 po przecenach koło 6k. Sprzętowo Esker wypada nieco lepiej wg mnie bo masz kombinację grx 600 i 800 czyli 1/2 poziomy wyżej niż grx 400. Esker ma nieco bardziej jednak terenowy charakter, szersze opony. Merida ma karbonową sztycę za to. Nie jestem ekspertem, więc może ktoś jeszcze się wypowie
  • Odpowiedz
@krol_magnezu: to na razie nic nie kupuje i czekam na przecenę xD lokalny sklep ma silexa 4000 w moim rozmiarze za 9999.. pojeżdżę ten sezon na moim r--------m 15 letnim MTB za 800 zł i kupię coś fajnego carbonowego na przecenie
  • Odpowiedz
@frutson: u Hiszpana za 8700 XS, tylko pamiętaj, że "Dzień dobry, naszą gwarancją obejmujemy tylko rowery z polskiej dystrybucji. Więcej o gwarancji może Pan przeczytać tutaj - https://www.merida-bikes.com/pl-pl/p/czesto-zadawane-pytania/czesto-zadawane-pytania-325.html." Za 8k już idzie coś carbonowego wyrwać. Nie wiem jak z rozmiarówką u Meridy dalej, ale ja miałem poprzedniej generacji Silex L to dopiero jak się przesiadłem na L w Bianchi zobaczyłem jaki on duży był XD. Chciałem wziąc teraz Sculture, ale
  • Odpowiedz