Aktywne Wpisy

annlupin +9
siem co tam uwas jak niedziela minęła
źródło: annlupin20250526
Pobierz
Ytarka +8
Ten moment, gdy już wygramoliłam się do łóżka, przykrywam się kołderkom a ona tak ładnie pachnie jak jakaś łąka, bo wczoraj przed wyjściem na alkoholizacje, pamiętałam żeby przebrać pościel.
No bo w życiu trzeba mieć zasady i ja mam taką, że mogę se być n------a, ale pościel ma pachnieć.
I w tej chwili, śmiało możecie zazdrościć mi tej chwili.
Nara! (⌒(oo)⌒)
No bo w życiu trzeba mieć zasady i ja mam taką, że mogę se być n------a, ale pościel ma pachnieć.
I w tej chwili, śmiało możecie zazdrościć mi tej chwili.
Nara! (⌒(oo)⌒)
źródło: IMG_5590
Pobierz

Mieliście taką sytuację że wracacie skądś do domu, i zbiera się wam nagle na cięższa potrzebę fizjologiczną . W okolicy nie ma gdzie się załatwić np wcześnie rano wszystko po zamykane,Porządnego lasku czy krzaczorów też brak , tylko jakieś krzaczki parkowe w których głupio wystawiać dupsko. No to czym prędzej truchtacie do domu, no ale nie zawsze dotrzecie do domu na czas szczególnie jak kał jest rzadszy, wtedy gacie muszą iść do prania ( ͡° ʖ̯ ͡°). zastanawiam się czy tylko mi takie przykre sytuacje się zdarzają.? Czy innym też ? Oczywiście nie biorę pod uwagę jak ktoś jest pijany/naćpany. W tedy to w ogóle człowiek często nie kontroluje siebie. I pytanie czy lepiej iść powoli ostrożnie, czy szybko z ryzykiem większych pracy jelit? #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Notatka moderatora: czy ty jesteś normalny?
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim