Wpis z mikrobloga

@lentilek: Wybiórczo czytałem to się czepiali OPa że wylewa swoje żale, bo ma fizyczną robotę i jeszcze do tego zarabia mniej niż ci nowobogaccy.

Ale muszę się z nim zgodzić. Ten typ ludzi to najgorszy jeśli gdzieś jadę do klienta.
  • Odpowiedz
@lentilek: >roszczeniowe srtatatat

hur nawet kawy nie zaproponują

No jeszcze dziwne że jak d--y nie dadzą wielkiemu serwisantowi, jeden odklejeniec w swojej bańce spotkał kogoś z innej i musiał wylać swoje żale xd
  • Odpowiedz
@lentilek: oh wyborna była gowboburza w komentarzach, sam żałuję że nie przeczytałem wszystkich :)

@WstretnyOwsik właśnie kolego przekaz mojego posta był taki, że ludzie w takich miejscach są aroganccy, rozczeniowi i żyją jakimiś stereotypami, że człowiek wykonujący pracę fizyczną, to przygłup. To nie czasy PRL, że większość fachowców, to typ pana miecia z pod sklepu. Teraz fachowiec prowadząc działalność zarabia więcej niż statystyczny korpoludek i również pracuje umysłowo, wszak
  • Odpowiedz
@lentilek: chłop krytykuje innych, a tak naprawdę opisuje siebie. Dobrze, że widzi jakie to w---------e xD

Najwidoczniej najadł się zbyt dużo granulatu dla serwisantów i teraz gra cwaniaka.
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: mieszkałem na zachodzie, nikt losowo nie pozdrawiał roboli, więc bajkopisarstwo mocno. Chyba że mówimy o krajach anglosaskich gdzie ludzie sobie losowo mówią cześć na ulicy, ale to nie dotyczy samych roboli. Co do kawy to no sam uważam że wypada zaproponować, ale oczekiwanie tego jest tak samo roszczeniowym podejściem jak w drugą strone. W sensie pewnie dla tych ludzi z tych osiedli co ich hejtujesz, to oni ciebie widzą
  • Odpowiedz
@Alusowy: Irlandia, Anglia, Hiszpania, Portugalia.

Wpis nie jest o kawie, kawa jest tylko przykładem zachowania, rozczeniowej postawy, a wpis jest o stereotypach i arogancji, oraz pogardzie jaką darzę posiadaczy tych cech.Ty serio jesteś takim przyglupem, że nie ogarnąłes?
  • Odpowiedz