Wpis z mikrobloga

Jak ja lubie jak na zagranicznych kanalach, twitterach telegramach, maja nas za takie twarde i nieustepliwe panstwo z swietnymi sluzbami i mocna armia. Jestesmy tacy zajebisci ze nawet repostuja akcje z dzialania naszych sluzb ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szkoda ze w rzeczywistosci wyglada to troche inaczej, min tak ze premier ktory powinnien nauczyc sie cos po aferze podsluchowej zatrudnia asystentke z ukrainskim/rosyjskim nazwiskiem, ktora rownie dobrze moze byc podstawiona przez dowolny z wywiadow. Rownie dobrze moglby to byc rosyjski szpieg ale podsuniety pod pretestem lepiej postrzeganej u nas narodowosci Ukrainskiej.

nie miejcie zludzen, ciagle jestesmy republika bananowa.

https://t.me/Intelsky/18555

#ukraina #rosja #wojna #sluzby
Dorodny_Wieprz - Jak ja lubie jak na zagranicznych kanalach, twitterach telegramach, ...

źródło: chrome_2024-07-25_16-29-46

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jozef-dzierzynski: Absolutnie jestesmy republika bananowa i przykladow wiele. Niedawno jeden wrzucalem ;)
Niezaleznie czy za PiSu czy za PO standardy sa dokladnie takie same (patrz suski i prezenty od chinczykow)

Nie ma znaczenia czy hipotetycznie jest to asystentka spoleczna, sekretarka czy inna. Fakt ze w ogole ktos taki zostal dopuszczony pod otoczenie premiera to juz porazka sluzb. Nawet gdyby nie miala z nim bezposrednio do czynienia i wydaloby sie ze
  • Odpowiedz
@Dorodny_Wieprz Mówisz tak jakbyś wiedział czy ta asystentka działa na rzecz obcego wywiadu i oskarżasz nasze służby o nieudolność. W rzeczywistości może być tak, że służby ją dokładnie prześwietliły, a ty nie masz o tym pojęcia, bo niby czemu miałbyś mieć? No chyba, że robisz dla ABW to prosimy więcej przecieków
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: oczywiscie masz racje, dzialam na bazie przypuszczen i mowie "hipotetycznie". Cala sytuacja swieci sie na czerwono glownie dlatego ze podstawianie wszelkiego rodzaju asystentek i sekretarek osobom wplywowym to jest ABC wywiadow o czym mozna poczytac w zasadzie za kazdym razem od bylych funkcjonariuszy wywiadu. Metoda czasami lepsza niz bezposrednie werbowanie osob bedacych przedmiotem zainteresowania.

Nie wiem jak ktos w ogole mogl utrzymywac taka osobe w otoczeniu premiera w obecnej
  • Odpowiedz
@Dorodny_Wieprz: No tak samo jak wykopek atakujacy Tuska moze być pedofilem.

Porownanie kompletnie z d--y podobnie jak zrodlo (( ͡° ͜ʖ ͡°)). Metoda podstawiania sekretarek/asystentek celem uzyskania informacji, jest opisana w wielu ksiazkach i w wywiadach z bylymi oficerami wywiadow.

PS. Wroc na swoje tagi #neuropa #polityka #bekazpisu bo nie szukam dyskusji z wykopowymi bojowkami politycznymi, a patrzac na twoja
  • Odpowiedz
@Dorodny_Wieprz Jest dokładnie tak jak mówisz - jest to ABC działania służb. W związku z czym należy założyć, że ta pani została prześwietlona. I wydaje mi się, że kontrwywiad nie potrzebuje, żeby zatroskani obywatele wskazywali Ukraińców w otoczeniu premiera. Nie twoja w tym głowa, żeby się tym przejmować
  • Odpowiedz