@Dyspenseria: Matis, daj tam co. Ps. może przyjść do sklepu dziewucha imieniem Klementyna, może powołać się na mnie, daj znać pracownikom żeby wiedzieli. Ale nie wiem kiedy przyjdzie, po prostu informuję :P
@Dyspenseria: kiedyś to zobaczyłem i tak ponyslalem że pewnie jakieś głupoty, jak to niby może działać. Raz w zakopanym kupiłem jedna buteleczkę strong energy czy jakos Tak właśnie z waszej firmy. Jak weszło po godzinie to miałem jazdę jak po pierwszym razie palenia. Działało cała noc. A tamtego czasu palilem kilka wiader dziennie dobrej, normalnej trawy. Oczywiście wypiłem cała butelkę, więcej nie próbowałem bo wychodzi za drogo. Pytanie, czy po
Paliłem od 13 lat prawie codziennie. Wypiłem truskawkowych 100ml strong+ z 50. Sceptycznie nastawiony byłem, ale 70ml za pierwszym podejściem mnie porobiło. Działa na sto procent, nie wiem jak ale działa. Wprawdzie później już biłem cała buteleczkę na strzała, jak wolna sobota była to dwie. No i ze wszystkich smaków polecam wybrać truskawkę zdecydowanie, ewentualnie colę. I zawsze najmocniejszy wariant.
@Dyspenseria: Ja niepalący, ale kupiłem sobie kiedyś stronga dla jaj, wypiłem ze dwa łyki, to po godzinie tak mnie w------o z butów, że siedziałem przerażony i czekałem aż odpuści xD Hot doga chciałem sobie zrobić to miałem takie niezdarne ruchy, jakbym nie robił go własnymi rękami, tylko jakimś k---a robotem da vinci po drugiej stronie globu z pingiem 5000. No ciężko xD
@plazma: po 2-3 gramach dziennie przeciętny człowiek przeniósł by się na marsa xd z taką tolerką green out na Ciebie nie zadziała. U mnie 20ml i jest czasami zbyt grubo
Na 90% tam jest delta9 a jak nie to jakieś dopały. Polecam uważać, ludzie są nauczeni ufać systemowi że jak coś jest z półki i plastiku to na pewno wszystko prawda i po kontrolach. Starsi pamiętają odżywki białkowe z metą albo jak Dawid Bratko robił kave, kratom i inne produkty dla "spiritualsów" wyładowane dopałami po brzegi
Ps. może przyjść do sklepu dziewucha imieniem Klementyna, może powołać się na mnie, daj znać pracownikom żeby wiedzieli. Ale nie wiem kiedy przyjdzie, po prostu informuję :P
Komentarz usunięty przez autora
@4mmc-enjoyer:
( ͡º ͜ʖ͡º)