Wpis z mikrobloga

@JoeGlodomor w ciągu ostatnich kilku lat dwa razy jadłem KFC i dwa razy urwało. Maczek za to stabilnie, bez żadnych negatywnych konsekwencji. Oczywiście moja noga w KFC już nie stanie
  • Odpowiedz
  • 8
Jak zauważyłem to jedynie w KFC kurczak jest niedosmażony, w środku jest różowy a powinien być biały. I to praktycznie zawsze, pewnie te kilka sekund smazenia na tysiącach sztuk to konkretny hajs. Ale jedzenie surowego tzn. różowego mięsa to proszenie się o kłopoty
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor kiedyś jeździłem po kfc pobierać próbki żarcia, wody czy lodu więc wiem mniej więcej jak to od zaplecza wygląda, a wygląda to tak, że już wiem czemu po kfc mam sru sru, dla porównania w McDonald's praktycznie zawsze na kuchni było czysto i schludnie, w życiu KFC już nie tknę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor kurde mam to samo. Ziomek prowadzi kebab. Skład mięsa TOP, sosy sam robi. O-------e średnio ostrego, łzy po policzkach lecą. Potem może coś tam d--a zapiecze minimalnie. Zjem to g---o z KFC to mi kichy chce urwać, z żołądka to mam pralko suszarkę na 1000obr. Nie wiem co oni tam dają to tego gówna ale KFC ostre dla mnie nie jest.
  • Odpowiedz
@gdziesomojeokulary no nie wiem, ja zazwyczaj przychodziłem na samo otwarcie co by wydawać się mogło było najczyściej, pierwsza rzecz która uderza to lepiącą się podłoga od tłuszczu, bywało że po próbki lodu do danego kfc jeździłem kilka razy bo badania im nie wychodziły xD
  • Odpowiedz
@czlowiekproso: Grubo ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem, w moim managerowie strasznie ścigali za brudne rzeczy, wszystko było szorowane regularnie. Podłoga owszem, u-----a w ciągu dnia, bo ciągle coś na nią spadało, ale oleje, szafy te grzejące, okapy, stanowiska były czyściutkie. A podłogę się myło kilka razy dziennie (po prostu szybko się brudziła).

Pewnie zależy od managementu. Nasi nie dawali taryfy ulgowej.
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor jem KFC nigdy nie miałem tego problemu o ktorym są legendy. Mało tego znam ludzi którzy dostarczają kurczaki do KFC, w sensie hodowców drobiu i ręczę na nich. Ps. To musi by fake i nagonka fanów McDonald's
  • Odpowiedz