Aktywne Wpisy

kicioch +1037
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sztywny_misza +153
źródło: 1740637996376-0
Pobierz

#usa #wybory #reddit #trump #biden
źródło: 1000001960
Pobierzźródło: 1000001961
Pobierzźródło: 1000001962
Pobierz@Towarzysz_Pawulon: większość znalezisk z tamtego okresu to wyśmiewanie ataków tvpis na Trzaskowskiego. Chyba szybko zapomniałeś jak wyglądała kampania wyborcza 4 lata temu. I tak pewnie powiesz, że znaleziska tego typu to było promowanie woke Rafałka.
https://x.com/Bart_Wielinski/status/1270818950243377153
Swoją drogą nawet zagłosowałem wtedy na niego, uważam to za największy błąd polityczny w moim życiu i był to jedyny raz gdy nie zagłosowałem na Korwina/Brauna
@Towarzysz_Pawulon: może odśwież sobie pamięć ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/szukaj/wszystkie/trzaskowski?sort=popular&period=01-01-2020%3C12-07-2020
Nigdy na żadnym portalu czegoś takiego nie widziałem
@Ozjasz_Goldberg_Mk_II: Trump to szabas goj na chanach, nikt oprocz redneckow go tam noe lubi, ludzie nie sa glupi by nie widziec ze jest wrogiem cywilizacji zachodniej a nie jej ratunkiem
Najbardziej sie do tego przyczynili sami rosjanie i boty spamujace chany, ludzie maja ich dosyc
Albo o Republice, wSieci itp.
Mnie śmieszy i razi taka otwarta, siermiężna propaganda. Tak samo jak śmieszyło/raziło w TVP
Tak samo mógłbyś powiedzieć że FB, x, insta jest republikański bo ktoś dodaje wideo z wypowiedziami baidena wyrwanymi z kontekstu.