Wpis z mikrobloga

w sumie do Trzaskowskiego w 20' na wykopie i tak nie ma podjazdu, trudno coś było znaleźć w gorących o nie było o woke Rafałku

@Towarzysz_Pawulon: większość znalezisk z tamtego okresu to wyśmiewanie ataków tvpis na Trzaskowskiego. Chyba szybko zapomniałeś jak wyglądała kampania wyborcza 4 lata temu. I tak pewnie powiesz, że znaleziska tego typu to było promowanie woke Rafałka.
https://x.com/Bart_Wielinski/status/1270818950243377153
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi nie wmawiaj mi bajek, dużo wtedy siedziałem na wykopie i mnie krew zalewała że nigdy takieho śmietnika nie było na tym portalu

Swoją drogą nawet zagłosowałem wtedy na niego, uważam to za największy błąd polityczny w moim życiu i był to jedyny raz gdy nie zagłosowałem na Korwina/Brauna
  • Odpowiedz
Na chanach dawno mnie nie było to nie znam obecnych nastrojów

@Ozjasz_Goldberg_Mk_II: Trump to szabas goj na chanach, nikt oprocz redneckow go tam noe lubi, ludzie nie sa glupi by nie widziec ze jest wrogiem cywilizacji zachodniej a nie jej ratunkiem
Najbardziej sie do tego przyczynili sami rosjanie i boty spamujace chany, ludzie maja ich dosyc
  • Odpowiedz
@Tr1ckshot: Echo chamber, tak samo jak wykop. Jak Trump walczył o pierwszą kadencję z Clinton w 2016 redditowcy byli absolutnie przekonani o zwycięstwie. Implozja jaka nastąpiła później była wspaniała.
  • Odpowiedz
@OddajButa123: @fraciu hmm, czy zgodnie z tą logiką powinniśmy rok temu i wcześniej powiedzieć "no tak, wielkie zdziwienie że telewizja państwowa popiera obecny rząd"
Albo o Republice, wSieci itp.

Mnie śmieszy i razi taka otwarta, siermiężna propaganda. Tak samo jak śmieszyło/raziło w TVP
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBendePrasowac to jest co innego, moim zdaniem dziennikarstwo powinno być niezależne i nawet powinno być jakoś kontrolowane czy mówi prawdę. Tu mowa o portalu podobnym do wykopu. I o ile nie robią tego demokratyczne boty, to moim zdaniem użytkownicy mogą sobie wrzucać co chcą.

Tak samo mógłbyś powiedzieć że FB, x, insta jest republikański bo ktoś dodaje wideo z wypowiedziami baidena wyrwanymi z kontekstu.
  • Odpowiedz