Aktywne Wpisy
stanley___ +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
#jaworek #policja #polskapolicja
@Don_Kichot: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wstępne wyniki mieli w kilka h. Nie wiem na co oni czekają, ale wyniki dna już na pewno są.
@WstretnyOwsik: Pewnie wyszło, że to nie Jaworek i trzeba zbadać jeszcze raz. ¯\(ツ)/¯
Nie znam się na genetyce od strony sądowej, jednak sam proces przygotowania materiału genetycznego do sprawdzenia (izolacja, amplifikacja, elektroforeza itd.) jego sekwencji to cały dzień (jak ktoś się nie spieszy to wyjdą dwa dni). Na szybko sprawdzając w chacie GPT to metoda stosowana do identyfikacji DNA w kryminalistyce to kolejny dzień. Porównanie tego z drugą osobą to kolejny dzień.
Wychodzi na to, że super się uwijając jesteś wszystko w stanie
Gdybym był mieszkańcem tamtej wioski, albo tym chłopakiem który przeżył masakrę, to wolałbym szybkie potwierdzenie czy przestępca jest dalej na wolności, czy już można odetchnąć z ulgą. Też postępowanie policyjne, śledztwo zawsze najważniejsze jest w pierszych godzinach/dniach. Muszą szukać osoby, która mogła mu pomóc. Każdy szczegół może być istotny. Jeśli okaże się, że to