Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jestem zdesperowana, szukam grzybiarza pasjonata, napaleńca, człowieka, który jest gotów na poświęcenie zdrowia kręgosłupa i relacji rodzinnych, żeby zebrać borowiki doskonałe. Kogoś, kto przemierzy najciemniejsze gęstwiny w nadziei na spotkanie dorodnego podgrzybka, człowieka, który nie obawia się skosztować goryczaka i wie, że jedyna kania, która się liczy to ta w panierce jak schabowy, a nie jakiś tam ptak. Mówię o Tobie? Dam się porwać do lasu na pierwszym spotkaniu lub odpłacę się zdjęciami stópek...
Kocich za wskazanie miejsca w okolicach Poznania, gdzie znajdę kurki, masz swoje stawki i #katzenpfotchen Cię nie ustawia? Czekam z info na priv.
Niech grzybnią będzie z Wami
#kiciochpyta #grzyby #atencyjnyrozowypasek
A na grzybach się znam
A kanie może będą po południu, gdy wrócę z psem ze spaceru po łąkach.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wykrecac czy wycinac?