Wpis z mikrobloga

Zgłosiłeś nielegalne zatrudnianie? Czy korzystałeś i wpierałeś bez kręgosłupa moralnego szarą strefę

Sam zachowywałeś się nieodpowiedzialnie za młodu na tle pracy, a cwaniakujesz i zwracasz uwagę innym. Przecież oszukiwałeś system, jawnie wspierałeś szarą strefę.

@BorysFiko:
Mówisz tak jakbyś nie znał realiów początku lat 2000, może nawet na chleb mówiłeś wtedy "bep" a na kupę "papu" - nie wiem, nie znam Twojego wieku (choć się domyślam). Jeśli jednak tak było to co Ty możesz wiedzieć o życiu w Polsce przed wstąpieniem do UE? Równie dobrze mógłbyś się dziwić dlaczego w liceum nie miałem
  • Odpowiedz
@BlackBlack: oplaca ci sie kogos zatrudniać? Zostalo ci 3000 ulotek, sam piszesz, ze rozdales 400 w godzine. Czyli jeszcze masz na ~ 10 godzin roboty. Dwa dni i po sprawie! i hajs w kieszeni zostaje na pizze.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
rozdawanie ulotek to marnowanie papieru

@MattCobosco: super. A może chciałbyś uzupełnić swój brak treści o treść? Np. jaką lepszą metodę dotarcia do odbiorcy polecasz? Ja wiem, że swojego wysrywu nie wydrukowałeś na papierze, więc wydaje Ci się, że jesteś rozgrzeszony, ale tak nie jest.
  • Odpowiedz
  • 1
Przepalanie kasy, kto teraz bierze i czyta ulotki. Powinieneś się promować w social mediach, zwłaszcza na grupach na facebooku
  • Odpowiedz
@NykipVaous Jak na razie to napisał pdfa z brzydką okładką. Mnie ten post zniechęcił do zakupu czegokolwiek, a czy jakiś inny Mirek kupił? może się dowiemy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jak na razie to napisał pdfa z brzydką okładką. Mnie ten post zniechęcił do zakupu czegokolwiek, a czy jakiś inny Mirek kupił? może się dowiemy ( ͡º ͜ʖ͡º)

@muguet: Może celem był ogólnie rozgłos a nie zachęta. Op dość dostatecznie opisał w poście swoją książkę, zamiast napisać po prostu o ulotkach i już. Wygląda mi to na reklamę
  • Odpowiedz