Wpis z mikrobloga

• 0
@krytyk1205 ale nie wiem co ty mi teraz próbujesz udowodnić? Teraz piszesz 51tys., wcześniej 800tys. Zdecyduj sie na coś. Feministki, wyciągają jakieś dane z dupy, kompletnie wymyślone, nie mające pokrycia w rzeczywistości i dlatego ta delikatna różnica czyli 750tys, to jest to rzekome piekło. Nikt nie pisze, że kobietom nie dzieje się krzywda ale korzystajmy z wiarygodnych źródeł bo inaczej żadna rozmowa nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@incar: wskazałeś że mojepierwsze dane są z dupy, mój błąd bo nie sprawdziłam dokładnie więc podaje ci już podawane oficjalnie przez policję. A odpisywałam na to "Bo nie mają nic mądrego do powiedzenia poza aborcją i rzekomym piekle kobiet."

Nic mnie bardziej nie #!$%@? od umniejszania czyjejś krzywdyy.
Edit: oprócz pisania na wykopie z telefonu
  • Odpowiedz
@incar: #!$%@?ąc od sezonu ogórkowego i tematów z dupy Bralczyk oczywiście ma prawo do swoich poglądów ale trochę sam się zaorał. Bo często mówi o ewolucji języka i zmianach jakie w nim zachodzą a z drugiej strony jak widać twardo się broni przed zmianami. Nic dziwnego, że wywołało to oburzenie pewnie głównie u młodych ludzi (Bralczyk jedną nogą już w grobie) bo jak można tak brzydko powiedzieć o ukochanym zwierzaku
  • Odpowiedz