Aktywne Wpisy
sieporobilo +958
kseroboy +266
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Jakie miejsce do życia polecacie pod rozwagę dla bezdzietnego singla w obwarzanku wokół Warszawy? Tak żeby nie płacić 20-25k / m2 w stanie deweloperskim.
Zależy mi na sprawnym dojściu / dojeździe do jakiejś KM / SKM (praca hybrydowa w Centrum); innych wymagań nie mam (no może poza tym żeby było w miarę cicho i gdzieś w pobliżu natury) - mam wysrane w kluby, teatry, kina, galerie i inne „atrakcje” miasta itp.
Szukam 3 pokoi, docelowo metraż jakieś +/- 60-70 m2.
#nieruchomosci #mieszkania #warszawa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@LGirl: Po pierwsze nie "będą miały" tylko "będzie miało" to NIE SĄ K---A Błonia tylko TO JEST K---A Błonie. Po drugie, na dzień dzisiejszy samoloty lądujące na Modlinie i na Okęciu generują taki sam dźwięk i w ciągu dnia kompletnie nikt na to nie zwraca uwagi. Od kilku lat, jak zmieniły się kierunki wiania wiatru samoloty bardzo nisko podchodzą do lądowania