Wpis z mikrobloga

Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No i wczoraj znów u niej spałem tym razem kobita zaczęła mnie gryźć wskoczyła na górę, sciągnęła stanik i zaczęła ocierać się strefami erogennymi góra dół o mojego przyjaciela jakbyśmy sciągneli majtki to de facto niczym by się nie różniło od #seks -u. A ponieważ nigdy tak się nie zachowywała to zapytałem po prostu: "Jakby co to mam w porftelu gumki". No i się zaczęło, jakby ją piorun raził, powiedziała że nie położyła się na boku, poprzytulaliśmy się i poszedłem.
Po czym mi wysłała SMSa, że nie mogę tak do niej mówić, bo przecież mi mówiła, że nie jest jeszcze gotowa i że po takich akcjach to się zastanawia czy wgl powinienem u niej nocować i że już ją to męczy....
Tak więc pytanie do was czy jak leżałaby na was praktycznie naga wasza dziewczyna i robiła by to co robiła + namiętnie całowała to czy zapytanie o gumki jest jakimś wielkim halo? Bo przecież 4 i 2 tygodnie temu mówiła wam że nie jest gotowa (a tak wgl to nie poszła do ginekologa).
Bo ja nie wiem czy jestem #!$%@? czy coś, z mojego punktu widzenia to było normalne pytanie w takiej sytuacji, generalnie podobnych sytuacji nie tylko związanych z seksem było więcej i mnie to już po prostu zaczyna męczyć, bo z jednej strony coś tam do niej czuje ale z drugiej strony to co z nią jestem to się czuję tak, że nie mogę być sobą bo coś mi powie że hurr durr to dziecięce zachowanie/tak nie wypada/rodzice ci zasad nie wpoili itd.
Tak więc proszę o opinie (oczywiście jeśli to ja jestem w błędzie też przyjmę to na klatę).
#seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
  • 119
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: Ile macie lat? XD Jak miałem 18 lat a dziewczyna 16 to po 2 miesiącach były te słynne segzy, teraz to jak się jakąś wyrwie to góra 2-3 spotkanie i auto trzeszczy ale takie to traktuje tylko jako przygodę bo na stały związek nie chce laski co mi popuściła szpary po kilku godzinach znajomości ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: nie jest gotowa i czuje się naciskana. Ufa(ła) ci że nie będziesz wykorzystywał sytuacji tylko poczekasz aż będzie gotowa. Możesz zaakceptować to że ona chce by to była jej decyzja, mniej lub bardziej nachalnie wpłynąć na tę decyzję lub po prostu postawić warunek, zrobisz jak uważasz za słuszne.
  • Odpowiedz
  • 490
@MrocznyZiemniak: nie jest gotowa na pełny stosunek, ale kontaktu jakiegoś widać mimo wszystko potrzebuje, więc małymi krokami w te stronę to zmierza. Ciągle przesuwa granice, ale mówi że na seks nie jest gotowa, a ty wyskakujesz z tym jak "pozwala" na więcej xd jakbyś nie wyskoczył wtedy z tymi gumkami tylko sam jej dał kierować sytuacja to są spore szanse że doszłoby do tego, a tak wyszedłeś na tego który
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 , @razdwatrzy55 ja mam 29 ona ma 30, ona mowi że nigdy żadnego chłopa nie miała, w co ciężko było mi uwierzyć ale jak poznawała mnie ze swoimi rodzicami to jej ojciec skwitował, że się cieszy że mnie widzi bo nigdy innego chłopa nie widział w tym domu a matka powiedziała że myślała, że jest lesbijką, ale nie wiem.
Ogólni dla mnie to ja zadałem normalne pytanie...
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak ma nad tobą przewagę, patrzy na ile może sobie pozwolić bez właściwego dania, tj. dania dupy. Ja bym zasadził kopa za takie gierki niczym 15 latka
A to że się wykręca ginekologiem a do niego nie poszła pokazuje tylko, że tak naprawdę nie ma ochoty na benis into bagina tylko się bawi
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: Nawet w czasach nastoletnich gdy się obawiało zaciążyć to przynajmniej jakaś palcówka/minetka czy handjob/lodzik na rozładowanie były. Nawet w majtki jeszcze nie zajrzałeś? Coś tam musi być nie tak.
  • Odpowiedz
@Mihu_: Nie bo to nie była pierwsza taka sytuacja, tylko 2ga , wcześniejszej nocy też tak robiła, to jak posuwistym ruchem góra dół sama nieświadomie zsuneła mi gacie to zrobiła się drama, że już inicjuje kontakt bez jej zgody.... xD
Plus znam ją nie doszło by do tego bo panicznie boi się ciąży i powiedziała, że jak już kiedyś się wybierze po środki antykoncepcji to seks tylko w gumce jako
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: Reagujesz prawidłowo. To z nią jest coś nie tak. sam fakt, że jest 30-letnią dziewicą (jeśli to prawda) powinien dawać do myślenia. Czy ona przypadkiem nie jest z tych głęboko wierzących katoliczek. Jeśli tak to seks będzie dopiero po ślubie i to wyłącznie w celach prokreacyjnych ;)
  • Odpowiedz
Oj opie, ja bym nie wytrzymała takiego drażnienia. Zachęca, kusi ale w ostatnim momencie zabiera. To tak jakbyś np zabrał ją do jubilera, zachęcał do mierzenia, sprawiał wrażenie że chcesz jej kupić jakąś biżuterię a jakby się jej coś spodobało to nienie, nie mam kasy. Chodź, idziemy stąd.
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: nie jest to na pewno normalne ani zdrowe, bardzo możliwe że ma jakieś złe doświadczenie z seksem którego nie przepracowała i za które ty teraz płacisz. Jak to dla ciebie do zaakceptowania z wszelką resztą konsekwencji to spoko, ale może być ciężko. Nie ma jak widać problemu, żeby cię przez to karać za całkowicie normalne zachowania, pytanie gdzie i kiedy to się skończy

jakbyś nie wyskoczył wtedy z tymi
  • Odpowiedz