Wpis z mikrobloga

Marek 28 Pomorskie

Zgłoszenie 06555b4497e4ae7e z dnia 2024-07-20 20:33:23

Imię: Marek
Miejscowość: Pomorskie

Kim jestem?
Jestem zwykłym chłopem z rozległymi zainteresowaniami. Właściwie to interesuje mnie wszystko, zadaje dużo pytań jeśli mnie coś zaintryguje do tego dochodzą moje rozkmniny ,z d--y,, np założymy ile razy w ciągu dnia gołąb sra na ławkę, w jakich godzinach czy był więcej niż jeden, masa gowna ale to już głębsze xD. Z wykształcenia elektromechanik potem inz programista. Nie pracuje w zawodzie, a w kołchozie z czego jestem zadowolony bo mogę realizować swoje wizje nie za swój hajs, testować co działa a co nie. W ogóle musze wiedzieć jak wszystko działa.. to moja choroba psychiczna.
Czarny humor, żarty na pogrzebie to właśnie cały ja, sarkazm też to w sumie dla mnie ważne, bo niektórzy nie rozumieją koncepcji i biorą wszystko do siebie, wtedy przykro jednej osobie i mi bo ja złych intencji nie mam NIGDY, a tłumaczyć się nie lubię(tylko w tej sprawie).

Wygląd
Brunet, 180, 70kg, włosy średniej dlugosci( raz na rok fryzjer) szczupły z lekkim zarysem sylwetki (no bo szczupły), zarost jakiś nie wiem co to za szajs pod słońce rude gowno, czasem brąz, czasem czarny, ale przynajmniej nie zapałki w gowno powbijane, albo tak i to ściema. Ubiór to sneakersy za kostkę, dżinsy, t-shirt albo ubranie robocze, a no i na pogrzeb to wiadomo że czarny garnitur biała koszula i skórzane czarne buty polerowane wkrętarka milwaukee tak aby było ok.

Zainteresowania
Wymienię te główne bo jak wspomniałem, za dużo tego, moim celem życiowym jest wszechstronność, jak widzę że coś może zrobić tylko specjalista w danej dziedzinie to dokształcam się do tego stopnia aż to ogarnę. A tak to elektryka, mechanika, programowanie, lutowanie, spawanie, budowlanka, na ogół tworzenie i projektowanie(też część mojej roboty w kołchozie) to są rzeczy które sprawiają mi mega przyjemność. Ciekawostka to z 2 miechy temu czytałem o pszczołach to na dziś mam pszczelnik (wiata na ule co sam robiłem) i 5 uli z czego 4 robiłem sam wedle jednego który zakupiłem, a 3 są wypełnione pszczołami. Też pomóc innym daje mi zajebista satysfakcję, chociaż wiem że to źle bo stawiam to jako najwyższy priorytet i odkładam swój szajs na potem. Trochę empatyczny jestem.
A jakbyś zjadła mój sernik, burgery, a chociażby bułkę to…. Gowno
mega dobre są i tyle, nie zjesz bo mnie nie masz essa

Czego oczekuję?
Zrozumienia i miłości, może się uda. Chciałbym znaleść różową, która też jest zaciekawiona wszystkim przez 24/7, abyśmy mogli wymieniać się poglądami i prowadzić dyskusję. Na ogół mam swoje zdanie ale przy dyskusji potrzebuje odpowiednich argumentów, wtedy przyznaję rację bez żadnych ale.
A z Twoim cech charakteru to uwielbiam osoby zadziorne, co szukają zaczepki ale nie agresywne.
Zdecydowanie z czystą kartą bez żadnych toksycznych ex prześladowców, nie chce problemów!
Co do wyglądu to jak nie jesteś modelką to nie wiem czy powinnaś marnować mój czas xD
Zwyczajny wygląd jest spoko byle byś nie była otyłą karlicą, w sumie to mam nasrane na ten wygląd (bez urazy) musi być vibe, resztę da się dopracować.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Szary dzień typu ja i ty kołchoz to napewno po tej udręce wspólne gotowanie i AKTYWNE spędzanie czasu. A w dzień wolny to standardowo cały dzień zaplanowany ( praca fizyczna przy domu, bo nie widzę siebie w mieszkaniu), tak szukam niewolnicy. Może jakaś się skusi, wyrobi się syndrom sztokholmski i wszystko będzie okej. Tak jak wszystko byłoby ogarnięte czy potrzebowalibyśmy odpoczynku to KONIECZNIE urlop. Ale też aktywnie nie typu leżenie w hotelu na leżaku czy zwiedzanie kościołów z 13 wieku, tylko coś więcej.
A jak trafi się dzień to możemy go całego przeleżeć przy serialu czy innym harrym poterze, ale nie mam telewizora Ty musisz mieć.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub i dzieci kiedyś, u----i to zależy najlepiej żeby nie, ale jak a-----l to mam nadzieję że w końcu pomożesz wychodować mięsień piwny, kiepy sam spożywam, dzięki temu nie muszę używać perfum żeby śmierdzieć, ale wracając miękkie to jeszcze ale twarde nie ma mowy pod żadnym warunkiem.

Jak widzisz jakieś nieścisłości albo s----------e to zignoruj to, to błąd w matrixie i zawsze mogę ci powiedzieć to czego oczekujesz albo zmanipuluowac czy coś, dogadamy sie

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonypomorskie #mirekszukamirabelki
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach