#mecz #canalplus #canal+ Czy ktoś wie, dlaczego c+ ma tak tragiczne ułożenie kafelków w aplikacji na tv lub telefonie? No ludzie kochani, chciałem włączyć mecz Cracovia - Piast, odpalam apkę na tv w ~40 minucie trwania meczu i co widzę?
Belka "najbliższe hity sportowe": -mecz tenisa -mecz żużla -mecz tenisa jaki będzie później
Belka "ekstraklasa na żywo" -lech górnik (jaki zacznie się 2h później) -motor raków (jeszcze później) -stal widzew (jutrzejszy!)
Nigdzie na ekranie zakładki "sport" nie ma aktualnie transmitowanego meczu ich głównych rozgrywek, jakimi się chwalą. Żeby włączyć tamten mecz, trzeba było się przeklikać przez bodaj kanały na żywo albo jakoś głębiej w ekstraklasie - tak czy owak, nie było go na żadnym głównym ekranie.
To dzieje się już nie pierwszy raz, na pewno zauważam to od miesięcy. Nie wiem czy było tak od zawsze, czy ja to po prostu zacząłem zwracać uwagę od pewnego momentu, ale coraz bardziej mnie to wręcz irytuje.
Wołam @Jakub_Olkiewicz - może Marian Włodarski wykona kilka telefonów i przeanalizuje sprawę w Futbolu Futbolu? Albo chociaż Tetrycy znajdą wyjaśnienie?
Czy ktoś wie, dlaczego c+ ma tak tragiczne ułożenie kafelków w aplikacji na tv lub telefonie? No ludzie kochani, chciałem włączyć mecz Cracovia - Piast, odpalam apkę na tv w ~40 minucie trwania meczu i co widzę?
Belka "najbliższe hity sportowe":
-mecz tenisa
-mecz żużla
-mecz tenisa jaki będzie później
Belka "ekstraklasa na żywo"
-lech górnik (jaki zacznie się 2h później)
-motor raków (jeszcze później)
-stal widzew (jutrzejszy!)
Nigdzie na ekranie zakładki "sport" nie ma aktualnie transmitowanego meczu ich głównych rozgrywek, jakimi się chwalą. Żeby włączyć tamten mecz, trzeba było się przeklikać przez bodaj kanały na żywo albo jakoś głębiej w ekstraklasie - tak czy owak, nie było go na żadnym głównym ekranie.
To dzieje się już nie pierwszy raz, na pewno zauważam to od miesięcy. Nie wiem czy było tak od zawsze, czy ja to po prostu zacząłem zwracać uwagę od pewnego momentu, ale coraz bardziej mnie to wręcz irytuje.
Wołam @Jakub_Olkiewicz - może Marian Włodarski wykona kilka telefonów i przeanalizuje sprawę w Futbolu Futbolu? Albo chociaż Tetrycy znajdą wyjaśnienie?