czy ta konfederatka umie coś zrobić oprócz darcia mordy? Prawda jest taka że ta babka i w ogóle konfederacja nic w PE nie zdziała. Mentzen i Zajaczkowska doskonale wiedzą, że nic nie zdziałają, bo darcie mordy nie wystarczy i chodziło im po prostu o to, aby mogła sobie pojechać na drogie wakacje na koszt podatników głosami gimbo-spermiarzy z konfederacji bo poszczuła cycem i udem xd #polityka #bekazkonfederacji #bekazprawakow
czy ta konfederatka umie coś zrobić oprócz darcia mordy? Prawda jest taka że ta babka i w ogóle konfederacja nic w PE nie zdziała.
@mecenassrenas: prawda to jest taka, że jej wyborcy tego właśnie oczekują. Igrzysk i "orania" PE na posiedzeniach PE. Dostają co zamówili, pewnie nawet są zadowoleni.
@mecenassrenas: to zachowanie dopasowane jest tylko i wylacznie na zyskanie wiekszego poparcia wsrod malp, ktore jeszcze nie glosowaly na konfe. Dzieci, internetowy pseudinteligenci, spermiarze, incele, przegrywy. Wszyscy, ktorzy mysla, ze wystarczy krzyknac 'nie zgadzam sie' zeby robic polityke. No i kogos obrazic, opluc albo cos zniszczyc.
Polityka jest jak pajecza siec. Trzeba ja tkac madrze i powoli, zawiazywac sojusze, zdobywac poparcie wsrod ludzi, ktorzy cos znacza, a nie wsrod bywalcow
@mecenassrenas: ale co patusiara ma umieć? Oni tam są wszyscy po jednych piniondzach. Bosak całe życie przyssany do polityki, i to dosłownie: bo najpierw gałę w MW, potem w LPR a teraz pisowi chapie, 4 kierunki studiów zaczęte, nic nie skończone, a roboty poza polityką ma dwa tygodnie jako instruktor żeglarstwa. Memcwel tak samo: wielki doktór, z trzema publikacjami i doktoratem na 90 stron,
@mecenassrenas: Obejrzałem to wystapienie, bo konfiarze sie spuszczali że tak pięknie zaorała. A ona tam mówi o "klimatycznych wariactwach", gwałcących imigrantach, że się ludzie trzęsą i boją. Potem, że Ursula powinna trafić do więzienia. Było jeszcze darcie kartki.
Literalnie zaoranie lewactwa. C--j, że to puste frazesy xD
Myślałem, że opinie konserwatystów na temat tatuaży są bardzo sceptyczne i przypisuje sie je tylko julkom z lewicy w celu wyśmiania.
No chyba, że jest się Ewą, to najwyraźniej mowy o tradycyjnych wartościach, religii i percepcji społecznej nagle przestają obowiązywać, a narzucanie stylu życia innym nadal obowiązuje.
Mentzen i Zajaczkowska doskonale wiedzą, że nic nie zdziałają, bo darcie mordy nie wystarczy i chodziło im po prostu o to, aby mogła sobie pojechać na drogie wakacje na koszt podatników głosami gimbo-spermiarzy z konfederacji bo poszczuła cycem i udem
xd
#polityka #bekazkonfederacji #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Bo chyba nawet euroszury go nie chciały xD
@mecenassrenas: prawda to jest taka, że jej wyborcy tego właśnie oczekują. Igrzysk i "orania" PE na posiedzeniach PE. Dostają co zamówili, pewnie nawet są zadowoleni.
Polityka jest jak pajecza siec. Trzeba ja tkac madrze i powoli, zawiazywac sojusze, zdobywac poparcie wsrod ludzi, ktorzy cos znacza, a nie wsrod bywalcow
@mecenassrenas: usunąć wspaniały teledysk rapowy w którym wystąpiła i po którym dała d--y tak że do dziś ojca dziecka nie znalazła.
A jakie są twoje osiągnięcia lewaku?
@mecenassrenas: ale co patusiara ma umieć? Oni tam są wszyscy po jednych piniondzach. Bosak całe życie przyssany do polityki, i to dosłownie: bo najpierw gałę w MW, potem w LPR a teraz pisowi chapie, 4 kierunki studiów zaczęte, nic nie skończone, a roboty poza polityką ma dwa tygodnie jako instruktor żeglarstwa. Memcwel tak samo: wielki doktór, z trzema publikacjami i doktoratem na 90 stron,
A ona tam mówi o "klimatycznych wariactwach", gwałcących imigrantach, że się ludzie trzęsą i boją. Potem, że Ursula powinna trafić do więzienia. Było jeszcze darcie kartki.
Literalnie zaoranie lewactwa. C--j, że to puste frazesy xD
Ale jak to kiedyś padło na
Jaki teledysk? XD
Dobra nie ważne znalazłem xDDD ale ma ktoś kopie całości? Tylko przeróbkę ze stonoga znalazłem
@Tokko: pokaz xD
https://youtu.be/_GXnpE-Vls8?si=YE7xxh1WZPbujx_c
Myślałem, że opinie konserwatystów na temat tatuaży są bardzo sceptyczne i przypisuje sie je tylko julkom z lewicy w celu wyśmiania.
No chyba, że jest się Ewą, to najwyraźniej mowy o tradycyjnych wartościach, religii i percepcji społecznej nagle przestają obowiązywać, a narzucanie stylu życia innym nadal obowiązuje.