@Sandevistan: bez kitu. Ja tez prawie z laczkow wyskoczlem jak zobaczylem ze ludzie potrafia zapraszac siebie na p--o, imprezy po paru minutach gadania. A ja nigdy nawet kolegi nie mialem XD
@Sandevistan: A tez p--------z. Samotnosc co prawda jest c-----a i ryje banie ale z baba jest jeszcze gorzej. Wiem co mowie. Jestem psychicznym spierdonem ale jakies tam dziewczyny mialem, w sumie same sie do mnie p------------y i to moze byl blad. Przy babie bedziesz chodzil w-------y 24/7 z ta roznica, ze zamiast gadac do sciany bedziesz musial uzerac sie z nia. Lepiej miec jakiegos kolege ktory bedzie codziennie wpadal na
@Sandevistan: dla mnie jest niepojęte że kiedyś bez problemu nawiązywałem znajomości a od lat nie potrafiłem nawiązać ani jednej, nawet jak już myślałem to potem się okazywało że jednak nie a ja dla świata jestem niewidzialny, mógłbym zamordować prezydenta i zdjęcie jakie pokazaliby w telewizji to puste pole.
Po c--j żyć jak nie można czegoś takiego doświadczać
@Sandevistan: ty ale skąd wiesz jaka jest ich relacja, równie dobrze laska może mieć faceta i odgrywać sceny że ją źle traktuje plus lubi atencję i kręci z tym typem z nudów oraz aby wzbudzić zazdrość w swoim facecie. a typ jest tylko pionkiem, który równie dobrze może być we friendzonie i to że z nim jeździ to równie dobrze gość
Niby tak, ale te z którymi Ty poszedłeś na 1 spotkaniu do łóżka, to chodzą tak z każdym :D Mnie osobiście to trochę obrzydza, bo nie znalazłem c---a na śmietniku, ale chłopy sobie lubią takie
Ale ja nie pisałem o selekcji wyglądu. Wiadomo, że nie spotykałeś się z potworami... chociaż... gdy czasem chodzę po mieście to z reguły widzę spoko chłopów z kaszalotami, raczej nigdy odwrotnie, więc ktoś tak robi ;)
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
A ja do szarej myszki próbował zagadać i widać było niechęć w jej oczach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Sandevistan: Brutalne ehh
@Sandevistan: ty ale skąd wiesz jaka jest ich relacja, równie dobrze laska może mieć faceta i odgrywać sceny że ją źle traktuje plus lubi atencję i kręci z tym typem z nudów oraz aby wzbudzić zazdrość w swoim facecie. a typ jest tylko pionkiem, który równie dobrze może być we friendzonie i to że z nim jeździ to równie dobrze gość
@Mrbimbek:
Niby tak, ale te z którymi Ty poszedłeś na 1 spotkaniu do łóżka, to chodzą tak z każdym :D
Mnie osobiście to trochę obrzydza, bo nie znalazłem c---a na śmietniku, ale chłopy sobie lubią takie
@Mrbimbek:
Ale ja nie pisałem o selekcji wyglądu. Wiadomo, że nie spotykałeś się z potworami... chociaż... gdy czasem chodzę po mieście to z reguły widzę spoko chłopów z kaszalotami, raczej nigdy odwrotnie, więc ktoś tak robi ;)
No nic. powodzonka i miłej zabawy :P