Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +111
Oj, Sony Ericsson K850i… kiedyś to był telefon z przyszłości. Pamiętam, jak zobaczyłem go pierwszy raz w katalogu z Media Markt - te przyciski dotykowe pod ekranem, niebieskie/zielone podświetlenie, aparat 5 megapikseli z ksenonową (!) lampą błyskową...
To był wtedy kombajn totalny. Aparat jak w cyfrówce, odtwarzacz mp3, TrackID, przeglądarka internetowa która faktycznie działała, radio, slot na kartę pamięci, własny system operacyjny (bo to przecież był już prawie smartfon!), zaczątek multitaskingu, wszystko w
To był wtedy kombajn totalny. Aparat jak w cyfrówce, odtwarzacz mp3, TrackID, przeglądarka internetowa która faktycznie działała, radio, slot na kartę pamięci, własny system operacyjny (bo to przecież był już prawie smartfon!), zaczątek multitaskingu, wszystko w
źródło: obraz_2025-07-27_122126700
Pobierz
annlupin +17
oglondam sb z archiwum x i kawa do tego a co uwas

![[EN] Ludzie z UK używają zdjęć z gier by ominąć weryfikację wieku.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/08a0c4be4b1a21e2f20ffde076747048828bb1170693d64ac249ff9e478fd350,q80.jpg)

@gemil-gremlin: żadne. Za chwilę wrócisz z problemem, że coś ci się nie chce włączyć, a przecież miało działać
Jak już tak bardzo chcesz to zrób dualboota, najlepiej żeby oba systemy były na osobnych dyskach i masz 2 systemy do używania wedle uznania i jeden zapasowy jakby się drugi wykrzaczył
jak instalujesz pakiety z repo to jednak tworcom
@Mi_Amas_Linukson:
Moze problem jest z uzytkownikiem? zainstalowalem kiedys dla beki archa sprawdzic te mityczne ubicia po aktualizacji i tak dziala cham od dwoch lat nie chcac zdechnac, aktualizowany raz na miesiac, dwa XD ALBO JA COS ZLE ROBIE :(
Ubunciaki się strasznie gryzą z Nvidią, ale też ile ludzi tyle opinii. Niektórzy nie narzekają. Najmniej problemów jest oczywiście z Mintem.
@COVID-21: raczej ze sprzętem. Mam 3 kompy z linuxem, pierwszy to thinkpad, więc zero problemów każdy linux chodzi,, 2 laptop też inttel integra ma wieczne problemy z każdą dystrybucją, którą testowałem i najlepiej chodziło o dziwo majnaro, ale ich aktualizacje pełne były konfliktów, które trzeba było rozwiązywać ręcznie, więc pozbyłem się tego gówna i dałem debiana, który w ogóle nie jest stabilny. I moja stara