Wpis z mikrobloga

Prawdziwego redpilla może zapodać tylko singielka 30+, która postanowiła założyć kanał o tematyce związkowej. W tym wieku została już chłodna kalkulacja: albo dajesz kasę, albo sperydalasz, cieciu xDD

#blackpill #redpill #p0lka
1-1-1-1 - Prawdziwego redpilla może zapodać tylko singielka 30+, która postanowiła za...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: to jest po prostu zjeść ciestko i mieć ciastko, tzn słychać narzekanie że mężczyźni zarabiają średnio więcej a jednocześnie jest frustracja jeśli mężczyzna zarabia mniej
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Jak facet zarabia więcej niż kobieta to musi przeliczyć, ale prawdopodobnie tańsza dz*wka jest co tydzień niż być z babą całe życie (Walaszek).
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: kiedy męskość faceta jest oceniana przez grubość portfela to wiadomo że nie chodzi tu o związek a o zwiększenie tylko zasobności własnej skarbonki. Kiedyś się na takie kobiety mówiło suki.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: s----------e totalne.
Ja mojej partnerce z całego serca życzę żeby zarabiała i 2 razy więcej ode mnie no ale co taka p0lka może wiedzieć jak dla niej związek to tabelka w excelu która podaje wynik czy partner się nadaje czy nie xD
  • Odpowiedz