Ktoś może zrobić/ma jakiegoś znajomego co robi strony internetowe i chce zarobić? Potrzebuję, żeby ktoś mi wykonał stronę sklepu internetowego, do tego prowadzenie jej przez pierwsze tygodnie, zanim się nie nauczę. Najlepiej do połowy maja. W zamian zrobienie zakupów w sklepie za 1000zł i będę mógł poświadczyć autentyczność doświadczenia, gdy ktoś sobie wpisze w CV pracę dla mojej firmy.
@dwuwarstwowy: sklep internetowy + jego prowadzenie przez kilka tygodni za 1000zl i to w przedmiotach ze sklepu? seriously? najgorsze jest to, ze pewnie znajdziesz jakiegos frajera, ktory na to pojdzie...
@cinoo: No właśnie, najgorsze jest to , że jakiś jełop się znajdzie i się tego podejmie. Potem zleceniodawca nauczony, że powinien zapłacić sensowne pieniądze za taką robotę zleci to komuś innemu, ale już jako modyfikację istniejącego sklepu. Potem pakujesz się w takie zlecenie i masz s---------y miesiąc życia.
@cinoo: @gehog: @Jacob: No właśnie ma się znaleźć, znajomy ma strone slepu ( tylko bez możliwości kupowania) i zapłacił 200zł studentowi, więc w czym problem. Jak ciuchy mało, to mogę dorzucić na flaszke, hehe.
@siwymilek: przyjmuje poważne propozycje czyt. photoszop design
Ktoś może zrobić/ma jakiegoś znajomego co robi strony internetowe i chce zarobić? Potrzebuję, żeby ktoś mi wykonał stronę sklepu internetowego, do tego prowadzenie jej przez pierwsze tygodnie, zanim się nie nauczę. Najlepiej do połowy maja. W zamian zrobienie zakupów w sklepie za 1000zł i będę mógł poświadczyć autentyczność doświadczenia, gdy ktoś sobie wpisze w CV pracę dla mojej firmy.
@npsr: 1000zł za (maks?) tygodniową pracę to myślę dobra cena. A prowadzenie strony, to przecież dev nie musi siedzieć cały czas nad nią. Wiadomo.
Komentarz usunięty przez autora
@siwymilek: przyjmuje poważne propozycje czyt. photoszop design
@Dreszczyk: A w jedzenie się nie ubierzesz. Ale fakt koszule mam dobre. Hugo Boss, Ralph Lauren.