Aktywne Wpisy

PeeJay +115
#referendum #krakow #oswiadczenie
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski

Mega_Smieszek +249
źródło: 1000016379
Pobierz

źródło: GSohD-3XYAA5ysH
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz+31%
-31%
NIKE pokazało bardzo słabe prognozy, może adiddas lepiej szacuje kolejne kwartały? nie sprawdzałem
Nike nie reklamowało ME a Adidas tak
Większość ma to w d...pie. Idzie do sklepu po sportow buty. Chyba, że się jest gimbusem to patrzysz obsrany w co inni się ubierają i chcesz się im przypodobać by cię patykiem nikt nie wytykał :D