Aktywne Wpisy

red7000 +49
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają

bylem_simpem +405

źródło: Screenshot_20240717-132423~2
Pobierz@komisarz-barszczyk: chłopski rozum w płaskich umysłach smutnopoljaków sugeruje im że rząd zajmuje się tylko jedną rzeczą na raz? Myślę, że ściganie przestępców i oskarżanie ich przez prokuraturę nie stoi na przeszkodzie w pracy innych resortów
źródło: temp_file3841641978590135367
Pobierz@Salam-Abdul-Al-Stulejari: A czym te inne resorty się zajmują, że widać jakąś realną zmianę in plus? Pytam serio - czasem przy piwku dyskutuję ze znajomymi o polityce i zadaję pytanie: "Co konkretnie zmieniło się w Twoim życiu
@Horkheimer: aa chłopie, ja tutaj nie odpowiem ci na takie pytanie, bo to czym zajmuje się każde poszczególne ministerstwo to zbyt szeroki temat by wplatać go do wątku o rozbijaniu suwpolskiej szajki. Myślę że wszelkie dane o strukturach i obowiązkach administracji państwowej znajdziesz bez problemu w internecie
@hansschrodinger: no spoko, tylko po co ten kredyty 0%?
Na jakiej podstawie Tusk ocenia pracę prokuratury? Czyżby miał nieuprawniony dostęp do akt?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Ależ ja to doskonale rozumiem i absolutnie nie chcę, żebyś mi wyszczególniał wszystkie prace nad projektami. Mam tu na myśli coś ogólnego, typu likwidacja podatku, wprowadzenie jakiegoś programu społecznego, rozwiązanie jakiegoś problemu X. Bo odnoszę wrażenie, że poza