Aktywne Wpisy
Koner1391 +33
ładny balon, ile ona czasu się męczy? ponad miesiąc? masakra, jeszcze mumin mówił o zatorze, a się objadają frytami, kebabami i kurczakiem z głębokiego tłuszczu
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Van-der-Ledre +30
Nie jadłem dziś obiadu, to teraz go zjem. Żeberka z opiekanymi ziemniakami, kapustka oraz sos musztardowy. Potem będzie pite co nie co..
#przegryw
#przegryw
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Karton_bez_szkla: Sprzedaż samochodu bez ograniczenia, to tak jakby sprzedawać samochody z kierunkowskazem jako opcjonalne wyposażenie. To jest nonsens, rejestrować samochód który dosłownie służy do łamania przepisów.
Problemem nie jest ani wysokość kary pieniężnej ani punkty karne ani nawet zabrane uprawnienia. Problemem jest brak nieuchronności kary oraz pobłażliwość sądów. Ludzie będą #!$%@?ć, bo wiedzą, że nic im za to nie grozi.
Nie wiem co tam szczekasz
@Karton_bez_szkla: Miras...
osobiscie widzialem jak baba dobijala do obwodnicy z pasa wlaczajacego.
I co zrobila? Ano otwarla szybe i sie wychylila zeby zobaczyc czy moze
Ja czasami jak chce wyprzedzić ciąg samochodów na ekspresówce muszę rozpędzić się do 160. W przypadku ogranicznika nie mógłbym już tego zrobić. Często potrzebujesz przyspieszyć, przycisnąć aby czegoś uniknąć z kagańcem byś tego nie zrobił.
żadnych ograniczeń wolności, a same ograniczenia prędkości w Polsce bym podniósł, ekspresówki 160, autostrady 180, miasto suche
Nie
to tak jakbyś poszedł do średniowiecznego chłopa i powiedział mu że jego dziecko powinno obowiązkowo chodzić do szkoły zamiast orać pole, no nie przekonasz chłopa
Komentarz usunięty przez autora
@Kouros: Myślę że im wcześniej powstanie taki zakaz, tym szybciej najgłupsza część społeczeństwa się do tego przyzwyczai. Myślę że po 10 latach nikt by nawet już nie podniósł tego tematu, może poza Korwinem, albo jego następcą.
To nie jest ograniczenie wolności, nie masz prawa szybciej
Spowodowanie wypadku drogowego czy kolizji gdzie jeden pojazd jechał powyżej prędkości dozwolonej powinno skutkować współudziałem nawet jeżeli sprawcą jest ten drugi.
Jak najbardziej, fotoradarów powinno być więcej, i powinny być poukrywane. Odcinkowe pomiary też, ale one nie do końca rozwiązują problem.
Jasne,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Głosem Czubówny: istoty te wydają się mieć przywiązanie do represji we krwi