Aktywne Wpisy
Znajomy stwierdził że mnie p------o bo powiedziałem mu że gdybym ja remontował dom (w planach jeszcze nie wiem kiedy) to rozpisałem sobie że dla ekip które będą robić chce mieć przygotowane:
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
Czy zapewnienie pracownikowi budowlanemu takich rzeczy to przesada?
- Dobry pomysł. 34.4% (230)
- Zły pomysł. 65.6% (438)
Kearnage +45
Jakie garnki polecacie na kuchenke gazową?
Ważne aby były mega wytrzymałe (wiem, że to zakup na lata, moja matka nadal używa garnków które kupiła jak sie urodziłem xd)
https://allegro.pl/oferta/garnki-tefal-ingenio-unlimited-13el-indukcja-14022744159
Niby 6x warstwa tytanu i w ogóle 100 tys cykli (mycia? użycia?) Ale są aluminiowe... Alee niby nie do zajechania.
A te poniżej najpopularniejsze, ze stali nierdzewnej ale niby potrafia rdzewieć i mają jakieś odbarwienia czasem, osad. Gorsza powłoka bo 32 tys. cykli. Jakieś polecacie w tym budżecie tak aby były jak najwytrzymalsze?
https://allegro.pl/oferta/komplet-garnkow-tefal-ingenio-emotion-raczka-indukcja-13el-15376835618?
bis=ads&bim=productlisting:desktop:queryandcategory&bic=NjlhOGU1OWYtNWZkNi00MjYyLTkyNDQtYzU1MGRhZGQ5MzYzAA&bit=ape&referrer=proxy&emissionunitid=431a5f2c-c259-4b63-bac8-e8be771e8fa7
#gotujzwykopem
@Simfecstio: przykro nam, ale takich już nie ma i nie będzie
na gazową mam stalowe Tefal sprzed kilkunastu lat i są świetne, obecnie jakość dużo niższa u nich
@Viking-: bo te rączki też są dużo gorsze niż kiedyś jeśli chodzi o ich wytrzymałość
@Simfecstio: dlatego taka podpowiedź ode mnie, że jak na gazowej, to warto rączki odczepiać w trakcie gotowania
zmywarka im prawie nie szkodzi, ale właśnie przegranie, jak ktoś gotuje na dużym palniku na dużym płomieniu, to tworzywo z czasem zaczyna się kruszyć przy tej metalowej części zaciskającej