Wpis z mikrobloga

@AlKaczone: Tak, cena jest na prawdę dobrze obniżona. Miesiąc temu L10 widziałem po 2100-2400zł a L10S po 2500zł. Ja kupiłem w Media Expert obniżając cenę o kolejne 50zł, bo na pyszne.pl są kupony za punkty. Czaiłem się na tego robota w wersji L10S, ale jak L10 jest takie tanie, to kupiłem wersję bez kamery i dozowania płynu. Na razie dopiero raz go puściłem po mieszkaniu, więc wiele powiedzieć nie mogę.
  • Odpowiedz
@AlKaczone: Na tą chwilę jest super. W ogóle nie spodziewałem się, że da radę usunąć zaschniętą plamę z paneli. Pierwszy przejazd nic nie zrobił, ale robot przesuwa się w kolejnych przejazdach co ok. 1/3 i na trzecim przejeździe zeszło idealnie. Nie wiem czy kamera i rozpoznawanie dużo by dała, trzeba się pilnować żeby nie pociągnął za sobą kabla od listwy zasilajacej, bo kabel wchodzi nad mopy i robot jest złapany.
  • Odpowiedz
@AlKaczone: Co do aktualnych cen to ja dałem 1750 za wersję bez kamery Dreame L10 Ultra. Aktualnie widzę, że są ceny zaporowe, około 3000, więc lepiej dopłacić do lepszej wersji. Dreame L10S ultra można kupić za 2500-2600, wtedy mamy dodatkowo kamerę RGB, rozpoznawanie przeszkód i powiadomienia na telefonie z prośbą o potwierdzenie czy to przeszkoda, dozowanie płynu i czujnik pełnego worka w stacji.
  • Odpowiedz