Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +39
upiekłem sobie pitce, do tego pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
aversxx +3
ladnie usuwać post? Nic to nie da. @sildenafil Dowody zostały już przesłane i zapisane. Będziesz się na policji tłumaczył.
#powodz #wroclaw
#powodz #wroclaw
Cześć Mirki
Mam pomysł, może mądry, może głupi, ale co szkodzi zapytać, najwyżej pohejtujecie xD Będę wdzięczny za jakikolwiek odzew – czy to porady czy oferty.
Z racji na to, że moje specyficzne wykształcenie, umiejętności i zainteresowania nie są wysoko wyceniane na obecnym rynku pracy, to równolegle z szukaniem tradycyjnego etatu myślę nad dodatkowymi możliwościami zarobku. Ponieważ sporo siedzę na wykopie pomyślałem, że może tu znajdą się osoby chętne na moje usługi lub ktoś będzie miał dla mnie propozycję pracy.
Moja oferta w kilku słowach: Przewodnik/organizator/towarzysz podczas wypadów wszelakich - od wyjścia na miasto na p--o czy planszówkę (ta część dla mieszkańców #poznan i okolic) po autostopową podróż na koniec świata.
W kilku więcej: Chcesz wyjść na miasto, ale jesteś aspołecznym introwertykiem i potrzebujesz kogoś z kim się przełamiesz i potrenujesz "wychodzenie do ludzi" (wychodzenie z #przegryw ?)? Masz ochotę z kimś pogadać na tematy wszelakie, ale akurat nie masz z kim? Po prostu ci się nudzi i nie masz z kim poznać nowego hobby, zająć się czymś ciekawym (np. jakiś sport, urbex, planszówki, wycieczki krajoznawcze, fotografia itp.)? A może chcesz spróbować podróżniczej, autostopowej lub backpackingowej przygody, ale nigdy tego nie robiłeś i tak samemu to trochę nie wiesz jak się za to zabrać? Być może szukasz mnie :)
Dlaczego ja, kim jestem?: Mam na imię Jakub, mam 29 lat i szukam dodatkowego zajęcia :) Uważam się za całkiem sympatycznego typa o otwartym umyśle. Dzięki własnym doświadczeniom rozumiem osoby o introwertycznym usposobieniu oraz zmagające się z nieśmiałością, aspołecznością. Mam sporo fajnych hobby, którymi lubię się dzielić oraz z chęcią angażuję się w kolejne. Różne sporty, aktywności miejskie, eksploracja przyrodnicza etc. Jestem też doświadczonym podróżnikiem (autostop, backpacking, wyprawy w nieoczywiste miejsca w Europie i Azji). Jeśli chciałbyś zaznać w podróży trochę przygody, mieć prawdziwy kontakt z tubylcami, zaznać całkowicie dzikiej natury, otrzeć się o survival (połazić poza utartymi szlakami? wybrać się tam gdzie białych się nie widuje? może żywić się robakami? a może tylko wybrać z namiotem w Bieszczady na #spierdotrip?) i nie znalazłeś czegoś dla siebie na stronach biur podróży to jestem towarzyszem podróży dla Ciebie. Dodatkowym atutem jest moja bardzo szeroka, specjalistyczna wiedza przyrodnicza, ze mną nawet podczas spaceru po miejskim parku czy lesie poczujesz się jak uczestnik programu Natonal Geographic, nie wspominając o wyprawie do dżungli :)
Kontakt ze mną: dobry.przewodnik04@gmail.com lub przez mirkoanonim
#praca #podroze #przyroda #autostop #natura
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pomysł może i dobry, ale (moim zdaniem) bardzo zle dobrana grupa docelowa.