Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

SilesianPill +42
źródło: temp_file6378168424472888662
Pobierz

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)

Komentarz usunięty przez autora
na wypadek jakby usuneli robie se screena - musze w robocie jutro opowiedziec. Tak wiem ze kradne ale... takie zycie :P
Wszystkich ubawil. nawet tych co na poczatku stwierdzili "oj" :P
Jak wspomnialem - czarny humor jest domena osob inteligentnych - wiec moderacji tego portalu w to nie wliczamy :P
mi się wydaję, że dla prostaków
@Cechini_Mistrz: Nie odpowiem Ci na to - tak tylko uslyszalem.
Ale mam teorie:
Inteligentni sa iteligentni - potrafia ocenic sytuacje. Reszta no coz.. nie potrafi i po prostu sie obraza.
Ale jak dostane bana to bede wiedzial ze zglosiles "nieodpowiednie tresci" na PW
@Pan_Kerfus: Tej ale to jest dowvip opa a nie moj. Dlaczego wiec ja mam zbierac pochwalki?
@hackering dasz permita to zapodam na PW zainteresowanym.
@moby22: Po permicie - nie przed :PP