Aktywne Wpisy
SocialM_Center +138
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
YoloBolo +47
być polakiem i popierać Trampa, który sprzedałby nas ruskim za czapkę gruszek i ma ciągoty do wyjścia z NATO(gdzie ten pakt jest dla nas kluczowy, aby być bezpiecznym) i jednocześnie #!$%@?ć o innych na około ze są antypolscy to wyzszy stopień #!$%@?, shizofrenii i braku elementarnej wyobraźni
p.s. nie jestem lewakiem (uprzedzam debilne komentarze)
@odislaw: xd
@odislaw: nikt nie może być sędzią we własnej sprawie :-)
Jesteś totalnym bezmózgiem jak myślisz że kluczowe poleganie w kwestii bezpieczeństwa na kraju położonym na drugim końcu świata to dobry pomysł xD przez lata, dekady właśnie tacy skończeni debile jak ty w Europie decydowali żeby ciąć budżety obronne, a teraz, z twoim ukochanym bidenem za sterami USA które jest w NATO mamy wojnę i ludobójstwa w Europie, i Europę obudzona z ręką
Bardziej za obozem bidona here
gdzie napisałem ze NATO to tylko USA? jako kraj sąsiad rosji zawsze bylem za odpowiednim budzetem obronnym debilu, tak samo jak to zeby najwieksi byli w NATO bo to gwarancja wzglednego spokoju
btw twoj post swiadczy tylko o tym, ze brakuje ci elementarnej wyobrazni( to co napisałem o takich jak ty w pierwszym poscie) i braku choc trochę bardziej wyuzdanego łączenia kropek
,Dla ciebie wszystko jest czarne albo biale? dla ciebie jak ktos nie mysli jak ty to jest od razu lewakiem? Mam #!$%@? po ktorej stronie jestes
Dla mnie liczy się zdrowy rozsądek we wszytskich aspektach życia a zwlaszcza w bezpieczenstwie naszego kraju