Aktywne Wpisy

paincreator +30
Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierz
dudi-dudi +809
-Tato ale jak kulig bez śniegu?
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo
źródło: temp_file8846497379850762879
Pobierz

Taka Kasia np, mądra nieskrzywiona kobiet,a znała caly proceder a i tak postanowiła dołączyć #patostreamy
polska fizyczka z Berlina: robi pacynkę ze starego przygłupa
Kasa to wiadomo - Mleczny trzepie jej sporo, ludzie zobaczyli że byle debila na internecie obecnie wystawisz i sprzedaż to dobrze to można z tego żyć, a taka kaśka liczy na pogłos i pieniądze na swój sposób przez suma.
"Ekskluzywne" grono - S---------y takie jak lateksiarstwo
czy ja wiem, raczej sporo osób było gnębionych i się tak nie zachowuje
Tutaj po prostu trzeba ogarnięcia łba - najlepiej terapii behawioralnej i przepracowania traum z dzieciństwa. Niech
@AntyLateksowy: No wiesz co, tak obrazić woodstockowe pisuary...