Aktywne Wpisy

Uuroboros +203
cotozazycie +1
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby śledzić co tam w stelantisie się czasem wyprawia z ich finansowaniem. I tak też zrobiłem.
Przejechane od piątku z 400km i wyszło 20kwh/100 km.
#chwalesie
#pokazauto
#samochodyelektryczne
#samochody
źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierza auto fajnie tak dlugo jak jestes zadowolny, imo suvy to g---o i chamówa (bo nic zza ciebie nie widać), a ze elektryk to tam c--j, wszystko jedno
@paincreator: jezus maria w jakiej pracy trzeba jeździć Ramem?
wygląda spoko, co to za model? bo chciałem zobaczyć jak w środku wygląda
Na poważnie to po zimie 240 z 380 zazimiwanych najgorsza zimowla od lat.
Zbyt mała, żeby kupować elektryki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rzeczywiście zima była kiepska. Spadło gdzieś z 30% tego co mamy, a na jesieni były silne roje
5.7 hemi w dodge ram.