Wpis z mikrobloga

Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.

Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)

Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby śledzić co tam w stelantisie się czasem wyprawia z ich finansowaniem. I tak też zrobiłem.

Przejechane od piątku z 400km i wyszło 20kwh/100 km.

#chwalesie
#pokazauto
#samochodyelektryczne
#samochody
paincreator - Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tanko...

źródło: temp_file2504842597476491843

Pobierz
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paincreator: tablice z wlasnym napisem to gigacringe, usun to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a auto fajnie tak dlugo jak jestes zadowolny, imo suvy to g---o i chamówa (bo nic zza ciebie nie widać), a ze elektryk to tam c--j, wszystko jedno
  • Odpowiedz
  • 224
@voov100 cringe czy nie cringe trochę ruchu u nas generują telefonów czy jakiś zapytań jak ktoś obok przechodzi czy coś. A w sumie na sprzedaży lokalnej miodów mi zależy najabrdziej.
  • Odpowiedz
teraz na codzień jeździłem Ramem ( wiadomo specyfikacja mojej pracy) ale było to juz uciążliwe i dla mnie i dla otoczenia.

@paincreator: jezus maria w jakiej pracy trzeba jeździć Ramem?
  • Odpowiedz
  • 22
@Yelonek No ja rolnik pszczelarz jestem. Ciągle coś na kipie ule w tą potem w tą. Jakiejś poidla korpusy itd 8-9 miesięcy w roku z pełną kipie jeżdżę. A że pasieki w większości w trudnym terenie to busem nie wjadę.
  • Odpowiedz
@paincreator na początku miałem napisać "szkoda że chinol" a potem po przybliżeniu zobaczyłem logo peugeota ( )

wygląda spoko, co to za model? bo chciałem zobaczyć jak w środku wygląda
  • Odpowiedz
@paincreator rzeczywiście mało, my ze swoimi 120 to już turbo mała :D

Zbyt mała, żeby kupować elektryki ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rzeczywiście zima była kiepska. Spadło gdzieś z 30% tego co mamy, a na jesieni były silne roje
  • Odpowiedz