Wpis z mikrobloga

Hej. Chciałem zaprezentować trailer mojego serialu animowanego "Polacy kontra obcy".
Pracę nad promocją projektu trwają już od maja. Na ten moment najistotniejsze jest dla mnie zebranie odpowiedniej kwoty na zrzutka.pl, aby we wrześniu z odpowiednią ekipą animatorów, rysowników i aktorów ruszyć do pracy.
Jeśli odpowiada Wam taki klimat i tematyka to bardzo proszę o plusa, symboliczną wpłatę i udostępnienie. Obiecuję, że dam z siebie wszystko, aby efekt był jak najlepszy. Dzięki!

#polska #tworczoscwlasna #lapkobrazy
lapko - Hej. Chciałem zaprezentować trailer mojego serialu animowanego "Polacy kontra...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lapko: "Produkcja jest realizowana z myślą o całkiem nowym sposobie dystrybucji. Serial powstaje bowiem na serwisy takie jak TikTok i Instagram Reels."

Szkoda.

Po drugie uspołecznianie kosztów, prywatyzacja zysków.
  • Odpowiedz
@lapko nie chce podcinać skrzydeł… ale wygląda to jak zestaw wygenerowanych obrazków przez AI z jakimś promptem „Futurystyczna wizja Polski”. Kompletnie po tym krótkim zestawieniu jakiś randomowych grafik/ankmacji nie wiem jaka miała by być tematyka, ani ile wysiłku włożyłeś w stworzenie tego… Jakiś zarys fabularny? Gdzie Ci obcy? Sorry dla mnie to trochę wali scamem.
  • Odpowiedz