Aktywne Wpisy

dariusz44 +85
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

źródło: 1000022615
PobierzA potem przyszło zderzenie z rzeczywistością. Jedna z największych lekcji dotyczących hypu i przerośniętych oczekiwań z dzieciństwa.
Przeszedłem parę pierwszych misji, stwierdziłem, że oszukali mnie,
@Pentylion: ona nie jest mała kiedy przyjdzie ci się po niej przemieszczać. 98% czasu gry to chodzenie
Twórcy gier stosowali i stosują masę trików by stosunkowo małe mapki wydawały się większe, zablokowane przejścia, mgła w oddali, poszatkowanie ekranami ładowania(to akurat ograniczenia techniczne, ale też sprawiało nie raz że stosunkowo mała mapka wydawała się znacznie większa) itd. Świetnym przykładem jest mapa z GTA San Andreas, która w oryginalnej
źródło: obraz_2024-07-12_090815133
Pobierz@Bananek2: I na dodatek te puste ruchy i animacje, kilometry losowych ścieżek na pustyni i w śnieżnych górach...
Brak podziału na rozdziały i badziewny system questów - jak coś podniesiesz przez przypadek albo kogoś zabijesz to się okazuje, że właśnie zaliczyłeś jakiegoś questa z głównego
źródło: 2070
Pobierz