Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
butterfly +176
#eksperyment z #cocacola niczym z frytkami czy burgerem z #mcdonalds ( ͡º ͜ʖ͡º) 10 lat, tyle mam tą oto butelkę. Co się z nią stało przez ten czas? Swego czasu stała w słońcu, więc etykieta częściowo wyblakła, a sama butelka się wklęsła. Poza tym cola straciła trochę swój oryginalny kolor. Dlaczego tyle czasu ją trzymam? Mam nietypowe imię, a na drugiej
źródło: IMG_20260109_130731
Pobierz

źródło: 1000022615
PobierzA potem przyszło zderzenie z rzeczywistością. Jedna z największych lekcji dotyczących hypu i przerośniętych oczekiwań z dzieciństwa.
Przeszedłem parę pierwszych misji, stwierdziłem, że oszukali mnie,
@Pentylion: ona nie jest mała kiedy przyjdzie ci się po niej przemieszczać. 98% czasu gry to chodzenie
Twórcy gier stosowali i stosują masę trików by stosunkowo małe mapki wydawały się większe, zablokowane przejścia, mgła w oddali, poszatkowanie ekranami ładowania(to akurat ograniczenia techniczne, ale też sprawiało nie raz że stosunkowo mała mapka wydawała się znacznie większa) itd. Świetnym przykładem jest mapa z GTA San Andreas, która w oryginalnej
źródło: obraz_2024-07-12_090815133
Pobierz@Bananek2: I na dodatek te puste ruchy i animacje, kilometry losowych ścieżek na pustyni i w śnieżnych górach...
Brak podziału na rozdziały i badziewny system questów - jak coś podniesiesz przez przypadek albo kogoś zabijesz to się okazuje, że właśnie zaliczyłeś jakiegoś questa z głównego
źródło: 2070
Pobierz