Aktywne Wpisy

daoskar88 +81
Właśnie doświadczyłem na własnej skórze czegoś o czym tylko czytałem w internecie. Jestem w szoku jak mogło dojść do takiej sytuacji, a gdyby mnie nie było w domu i szybka reakcja to co by mogło sie stać nawet nie chce myśleć.. Obudził dym i nieprzyjemny zapach, dym wydobywający sie z pod szafki tv. Okazało sie, ze dym wydobywał sie z okolicy wtyczki.
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
źródło: temp_file3623388973866270311
Pobierz
njay +102
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz

#gielda
źródło: 1000007567
Pobierz@NieBendePrasowac: to ironia? Bo brzmi jak ironia ale w drugiej części postu brzmi jakbyś serio się pytał i mnie to zaskakuje, bo myślałem że to oczywiste że gpt sobie radzi z takimi rzeczami doskonale.
...no prawie doskonale. Czasem trzeba mu tłumaczyć krok po kroku, bo jak piszesz żeby od razu zrobił cały skrypt to bywa
@mk321:
to nie chat jest słaby albo "sobie nie radzi" tylko jest to narzędzie z którego nie umiecie korzystać.
źródło: temp_file4795699475416264379
Pobierzźródło: d92aa062b24a13468ccb466ede21005a53a77e30af4cd4ba78a29324f49537e8
PobierzMiałeś kiedyś doczynienia z programowaniem?
@peetee: pytałem poważnie. Jakieś proste zadanie algorytmiczne czy snipety kodu radzi sobie dobrze, gdy prosiłem coś troszkę większego to kończyło się, że i tak musiałem parę rzeczy poprawiać (mimo wszystko, gpt przyśpieszył moją pracę). Dlatego jestem zdziwiony, że skrypty bardziej skomplikowane wykonał prawidłowo, ewentualne błędy były łatwo widoczne. Mam na myśli wersję 3.5
@mk321: U mnie na studiach sporo osób rozwiązywało z tym testy (gpt 3). Nie dostrzegali problemu z odp, nie weryfikowali, ze jak ponowisz pytanie to leci kolejny random z 4 opcji xD Trzeba bylo zadac pytanie i sprecyzowac bardziej pytania, wtedy czasem cos specjalistycznego wiedzial.
GPT ma wtyczkę do ubiquity i próbowałem dowiedzieć się jaki szpej kupić i jak to poustawiać i też się wyłożył. Najgorsze, że go posłuchałem xD
Dla mnie takie narzędzia są bezużyteczne jeśli musisz weryfikować sam co wypisuje.
@kokot1: Gościa nie znałem, dzięki, doczytam sobie.
@kokot1: W polskiej historiografii przyjmuje się, że wielki kryzys trwał w latach 1929 - 1933, ale w amerykańskiej, że w latach 1929 - 1939. Chłop wrzucił szekle w akcje szorujące po dnie właśnie w 1939 gdyż przypuszczał, że wybuch II WŚ spowoduje ich dynamiczny wzrost,
Jak to jest generyczny bełkot, to mogę sobie sam wygenerować.
Obecnie nie ułatwia mi pracy w taki sposób, jak będzie np. za rok.