Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD Teraz został po latach gruz a ci rozsadniejsi przez oszczędności mieli na mieszkanie dla dziecka na studia #nieruchomosci #takaprawda

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): @mirko_anonim Mnie od wielu lat było stać na dobrą furkę ale żyłem racjonalnie, tylko oszczędzałem, pracowałem, pracowałem zainwestowałem w nieruchomości. Pierwszy nie budzący emocji samochód kupiłem bardzo późno i nie było to auto na pokaz, auto pod swoje potrzeby nie podobające się innym. Niedawno, po latach, naszła mnie chęć zmiana życia i zadziałania w odmienny sposób: kupiłem sportową furkę w cenie nieruchomości w moim mieście. Wow! Niby
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to gruzuj, co ci przeszkadza, że ktoś chce mieć dobry samochód?
Ja mam samochód i wygląda jak na pokaz, ale właśnie taki chciałem, odłożyłem hajs i kupiłem. Jestem z niego mega zadowolony, jezdzimy z różową co 2 tygodnie na jakieś weekendowe wypady, wszystko się mieści, wszędzie wjade, nie boję się, że coś się urwie. Przez ostatnie 10 lat jezdziłem gruzem, bez klimatyzacji, bałem się wjechać w niektóre miejsca, co
  • Odpowiedz
W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD

@mirko_anonim: nie, to może akurat Ty masz takich znajomych / rodzinę albo sam taki jesteś
  • Odpowiedz