✨️ Obserwuj #mirkoanonim W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD Teraz został po latach gruz a ci rozsadniejsi przez oszczędności mieli na mieszkanie dla dziecka na studia #nieruchomosci #takaprawda
Anonim (nie OP): @mirko_anonim Mnie od wielu lat było stać na dobrą furkę ale żyłem racjonalnie, tylko oszczędzałem, pracowałem, pracowałem zainwestowałem w nieruchomości. Pierwszy nie budzący emocji samochód kupiłem bardzo późno i nie było to auto na pokaz, auto pod swoje potrzeby nie podobające się innym. Niedawno, po latach, naszła mnie chęć zmiana życia i zadziałania w odmienny sposób: kupiłem sportową furkę w cenie nieruchomości w moim mieście. Wow! Niby
@mirko_anonim: to gruzuj, co ci przeszkadza, że ktoś chce mieć dobry samochód? Ja mam samochód i wygląda jak na pokaz, ale właśnie taki chciałem, odłożyłem hajs i kupiłem. Jestem z niego mega zadowolony, jezdzimy z różową co 2 tygodnie na jakieś weekendowe wypady, wszystko się mieści, wszędzie wjade, nie boję się, że coś się urwie. Przez ostatnie 10 lat jezdziłem gruzem, bez klimatyzacji, bałem się wjechać w niektóre miejsca, co
Anonim (nie OP): @NieRozumiemIronii @mrocznapszczola Jeżeli ktoś wydaje kupe kasy na auto a nie ma nieruchomości to jest ekonomicznym dzbanem i zawsz berdzie dziadem
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
W Polsce była albo nadal jest mentalność, że większe oszczędności to trzeba kupić samochód na pokaz xD Teraz został po latach gruz a ci rozsadniejsi przez oszczędności mieli na mieszkanie dla dziecka na studia #nieruchomosci #takaprawda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja mam samochód i wygląda jak na pokaz, ale właśnie taki chciałem, odłożyłem hajs i kupiłem. Jestem z niego mega zadowolony, jezdzimy z różową co 2 tygodnie na jakieś weekendowe wypady, wszystko się mieści, wszędzie wjade, nie boję się, że coś się urwie. Przez ostatnie 10 lat jezdziłem gruzem, bez klimatyzacji, bałem się wjechać w niektóre miejsca, co
Jeżeli ktoś wydaje kupe kasy na auto a nie ma nieruchomości to jest ekonomicznym dzbanem i zawsz berdzie dziadem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: nie, to może akurat Ty masz takich znajomych / rodzinę albo sam taki jesteś