Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1482
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +52
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Auto dostało nowe opony, wyważenie, w tym tygodniu jadę na zbieżność i klimę, poprawiam jakieś pierdoły związane z elektryką, płyny uzupełnione.
Zostaje tylko poziom komfortu
Sprawdź dobrze układ chłodniczy: wentylator, chlodnicę, termostat, nie może być żadnych wycieków.
@cotozazycie: przecież o ile masz chłopski manual to na popych byś odpalił, jak nie sam to z jedną/dwiema osobami do pomocy. a jeśli to automat to dawno wymieniałeś olej?
@cotozazycie: Jak to manual to nawet jak rozrusznik i akumulator naraz by padly to go z popychu odpalisz i pojedziesz, a prad alternator bedzie podawac na biezaco
Tylko wówczas pasek rozrządu miał już 7 lat i bałem się zerwania. Akurat to było blisko mojego mechanika który też ma lawete to kosztowało mnie to grosze
@cotozazycie: Przecież to jest normalne auto jak na polskie warunki (nie polskie też) nie świruj.
I jeszcze nie szumią łożyska.
1500 km jeżeli nie pałujesz na autostradzie to nie jest jakaś wielka trasa. Ile nim zrobiłeś km do tej pory i w jakim czasie? Jaki to diesel btw?
Fiat Bravo 2 1,9 multijet120KM pierwszy właściciel w pl od 2008 do 2016 150kkm, potem ja do dziś 60tys.
To czym się martwić? :)
W samochodzie po 200k zawsze sie coś może skończyć, ale w trasie taki diesel bardziej sobie wypoczywa niż odpalany codziennie rano na kilka/kilkanaście kilometrów
Chłopie ja zrobiłem 5000 k samochodem z 2000 roku