Aktywne Wpisy
picasssss1 +25
witam jestem chetny zarobic z wifi mam takie z upc, gdzie mam wpłacic gotuwke
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
makapak +26
Ale tęsknię za wchodzeniem na wykop lub jbzd żeby się pośmiać, dowiedzieć czegoś fajnego. Pomimo blokowania pewnych tagów, to już nie to samo. Ludzie są bardziej chamscy, agresywni, brak fajnej dyskusji bez wtrącania wszędzie polityki. Ostatnio wszedłem sobie na Joemonstera pamietając jake to ciekawie miejsce było, a tam też zaczęły się jakieś takie chamskie komentarze. O Filmweb to już nawet nie wspomnę jak komentarze się popsuły(╥﹏╥)
#kiedystobylo
#kiedystobylo
Co do połogu to chyba jest oczywiste, że ten miesiąc, dwa to trzeba jednak trzymać rumaka na uwięzi, niska cena za urodzenie potomka.
Nie ma nic bardziej żałosnego, niż
Przestańmy obwiniać ofiarę, bo nie była wystarczająco dojrzała, by dostrzec to, że ktoś nią manipuluje.
Po czasie lub bez danego doświadczenia każdy jest mądry.
Komentarz usunięty przez moderatora
@peszek_leszek: Ta, spokojny prawiczek gołodupiec z kompleksami po godzinach okazał się iq160 manipulatorem i po
Widzę że ten mem pasuje do dużej części dziewczynek plusujących i wypowiadajacycj się :)
To zabawne ze macie kobietki nos by wyczuć przez internet toksyka, mizogina, wykopka, przegrywa ale już w prywatnym życiu coś wam ten nosek szwankuje.
Myślicie tzipa zamiast mózgiem a później dobre chłopaki zastanawiają się co robią źle bo macie PSTD po karuzeli emocjonalnej.
Daj tytuły tych książek a nie wciskasz nam kit.
Podobno oczytana jesteś w
Tak popłynąłeś
Dalsza część zdania
"Ożeniła się z typem co tak się do niej zwraca i w dodatku dała sobie zalać formę. Przecież ja tylko podejrzewam jak to wyglądało. Pewnie 30+, stabilny chłop, jakieś stabilne życie i nagle jej się zachciało dzieci za wszelką cenę bo to jej obowiązek nawet pomimo tego że albo to się skończy rozbitą rodziną albo dramami. To jest żałosne bo kobieta się nawet poniży byle
Nie poleciłam nic, ponieważ o to nie pytałeś.
Proszę poniżej:
1. "The Verbally Abusive Relationship: How to Recognize it and How to Respond" - Patricia Evans
2. "Why Does He Do That?: Inside the Minds of Angry and Controlling Men" -