@komakow: Nie umiesz czytać? Odniosłem się do baby ze zdjęcia.
Ożeniła się z typem co tak się do niej zwraca i w dodatku dała sobie zalać formę. Przecież ja tylko podejrzewam jak to wyglądało. Pewnie 30+, stabilny chłop, jakieś stabilne życie i nagle jej się zachciało dzieci za wszelką cenę bo to jej obowiązek nawet pomimo tego że albo to się skończy rozbitą rodziną albo dramami. To jest żałosne bo
pamiętaj, że jesteś na wykopie, dostaniesz zaraz stertę uogólnień, najważniejsze jest to, żeby wszystko było winą kobiety
@kasiknocheinmal: Nie. Tu koleś jest kretynem (o ile to nie bait). Laska jest winna tylko temu że nie kopnęła go w dupę wcześniej bo się jej zachciało potomstwa.
@Dueil_angoisseus: ale wiesz, że części ludzi takie akcje odpalają się nagle i to niekoniecznie musi być tak, że w momencie kiedy decydowali się na dziecko (słowo klucz: tam jest liczbą mnoga, a nie pojedyncza) zachowywał się w ten sposób? W takich dziwnych sytuacjach bywa, że dostajesz zachowanie, którego się nie spodziewałeś.
O, wyżej kolejny przykład. Ludzie bywają paskudni, ale to nie powód, żeby od razu traktować całą płeć przeciwną jako
ale wiesz, że części ludzi takie akcje odpalają się nagle i to niekoniecznie musi być tak, że w momencie kiedy decydowali się na dziecko (słowo klucz: tam jest liczbą mnoga, a nie pojedyncza) zachowywał się w ten sposób? W takich dziwnych sytuacjach bywa, że dostajesz zachowanie, którego się nie spodziewałeś.
@kasiknocheinmal: No nie wiem przecież widać było jak On ją traktuje (podejrzewam ze to dalej bait). To przecież widać.
To jest żałosne bo kobieta się nawet poniży byle tylko mieć dzieciaka i jakieś zaplecze finansowe (alimenty).
@Dueil_angoisseus: nie mam słów na ciebie xdd żałosny jesteś ty bo masz wyobraźnię na poziomie chomika. C---a wiesz o życiu i ludziach, a wypowiadasz się jakbyś był ekspertem.
@kasiknocheinmal: to się dzieje bardzo rzadko. Przypadek mojego kolegi, który lubi sobie wypić - baba myślała, że go doprowadzi do porządku, tak wiec myślała, że jak zamieszkają razem będzie inaczej - d--a, jak się zaręczy - d--a, jak kupią mieszkanie - d--a, jak zrobią dziecko - d--a. No i w taki o to sposób na ojca swojego dziecka wybrała alkoholika, faktycznie świetny wybór... A wiedziała o tym od samego początku.
@WielkiNos: Ja w tym wszystkim nie rozumiem jednego, nie lepiej mu było sobie zwalić do p---o, skoro ma potrzeby, tylko robić z siebie debila spermiarza i wypisywać do jakichś ludzi? Przecież to się w głowie nie mieści.
@Dueil_angoisseus: nie mam słów na ciebie xdd żałosny jesteś ty bo masz wyobraźnię na poziomie chomika. C---a wiesz o życiu i ludziach, a wypowiadasz się jakbyś był ekspertem.
Skąd w Tobie tyle agresji? Jak nie masz argumentów w dyskusji to po prostu skończ waść i sobie wstydu oszczędź
@Dueil_angoisseus: mówisz o swojej starej co nie, bo raczej nie o babce ze zdjecia
@Dueil_angoisseus jest. Spermiarz nie umiejący zapanować nad swoim badylem.
Ożeniła się z typem co tak się do niej zwraca i w dodatku dała sobie zalać formę. Przecież ja tylko podejrzewam jak to wyglądało. Pewnie 30+, stabilny chłop, jakieś stabilne życie i nagle jej się zachciało dzieci za wszelką cenę bo to jej obowiązek nawet pomimo tego że albo to się skończy rozbitą rodziną albo dramami. To jest żałosne bo
@kasiknocheinmal: Nie. Tu koleś jest kretynem (o ile to nie bait). Laska jest winna tylko temu że nie kopnęła go w dupę wcześniej bo się jej zachciało potomstwa.
O, wyżej kolejny przykład. Ludzie bywają paskudni, ale to nie powód, żeby od razu traktować całą płeć przeciwną jako
@kasiknocheinmal: No nie wiem przecież widać było jak On ją traktuje (podejrzewam ze to dalej bait). To przecież widać.
Też za cholerę nikt się nie spodziewał, że on coś takiego odstawi. Żona w zagrożonej ciąży, a on bzyka inną "bo on też ma potrzeby"
Skąd w Tobie tyle agresji? Jak nie masz argumentów w dyskusji to po prostu skończ waść i sobie wstydu oszczędź