Wpis z mikrobloga

dobra c--j z tym wszystkim bo nie wyczymie, schodze z fluoksetyny ona mi g---o dała, miała mi pomóc z (między innymi) emocjonalnym jedzeniem a mam wrażenie ze jest gorzej xd to tylko 10mg a poza tym niby schodzi się łatwiej niż esci, a propos esci to miałem schodzić ale chyba wróce do brania 10mg bo mimo że jakoś bardzo nie pomagał to jednak nie byłem tak s---------y jak na fluo ja p------e no i już nie pójde do tego pscyhiatry bo po prsotu już k---a nie chce mi się no chyba że jakimns cudem do 27 znajde prace i będe ubezpieczony...a poza tym jak ja k---a nienaiwdze pschiatrów, koleś daje mi leki co znacznie wpływają na mój organizm ale nie powie czegoś w stylu "jesli coś będzie nie tak, jak leki nie beą działac dobrze itd to prosze sie ze mną skontaktowac telefonicznie i coś wymyślimy" no ale po c--j, wypad kliencie nr 487458 rząd da mi za ciebie kase i do następnej wizyty za miesiac frajerze #neet #przegryw #ssri #fluoksetyna #prozac #depresja #psychiatria #psychiatra
mmmod - dobra c--j z tym wszystkim bo nie wyczymie, schodze z fluoksetyny ona mi g---...

źródło: 826

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach