Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
Nie mam żadnych umow dokumentów dowodów co mogę zrobić żeby się wykręcić z tego, pojde na policję ale wątpię że cokolwiek z tym zrobią
@Henryk55: w oficjalnym punkcie czy dawno temu przy zakładaniu polsatu? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Kurier przywozi oświadczenie do podpisu i tylko w to mi chodzi, o podrobienie mojego podpisu ze to ja odbieram i zgadzam się na warunki zawarte w tym oświadczeniu
@Henryk55 przesyłkę odbiera się podając pin, którzy przychodzi smsem, nie ms żadnych podpisów
Komentarz usunięty przez autora
No k---a jak możea jakakolwiek umowa aneks itp stac się wiążącą bez podpisu.
Nawet jeśli by to przeszło to przecież wszystkie rozmowy są nagrywane i majq obowiazek mi je udostępnić jesli udowodnię ze ktoś dzwonil w moim