Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: Że ktokolwiek jeszcze coś od nich kupuje, ja ich #!$%@? bojkotuje od kiedy postanowili zamknąć w PL szwalnie i przenieść się do chin. Tym bardziej to nie są podkoszulki za 5zł a bardziej za 100zł. No ale Polacy lubią się nabierać na ten PR "polskich" firm.
  • Odpowiedz
  • 0
A skąd niby oni mają wziąć te koszulki? xD Jak wszystko jest w Azji to samo co LPP. Co myśleli że nikt się nie pokapuje?
  • Odpowiedz
Wszystkie. Nikogo nie obchodzi rykoszet covidowy. Ja też miałem przesrane zawodowo i co?
Jednak niech przestaną się lansować na polskiego producenta, bo mogą być w takim przypadku co najwyżej polskim projektantem. @jakubz
  • Odpowiedz
@gumis112211 Błąd to by był, gdyby sami się do tego przyznali, a nie, kiedy fundacja się zorientowała a następnie zerwała z nimi oficjalnie współpracę. Zwykła głupia januszerka i robienie z ludzi idiotów, oby zajął się nimi prokurator i dosięgnęła ich sprawiedliwość.

Zwróć uwagę, że gdy ty wyjdziesz z ich sklepu bez płacenia to najprawdopodobniej ich obsługa zadzwoni po policję i zostaniesz ukarany mandatem, ewentualnie sprawa trafi do sądu jak przekroczysz kwotę.
  • Odpowiedz