Wpis z mikrobloga

Tak sobie mysle, ze chyba juz nigdy nie bede w zwiazku. Zmarnowalem wszystkie szanse na szczescie. Czeka mnie wegeta w jakims kolchozie. Sama praca moze nie byc najgorsza, ale po co to wszystko? Najmilsze chwile ostatnio spedzilem grajac z siostrzenicami w gry w wideo i ogladajac z nimi Czarodziejke z Ksiezyca, ale gdybym mial swoje dzieci, to nie wiedzialbym nawet jak je wychowac. Po co przedluzac cierpienie kogos takiego jak ja? Nie wazne co zrobie i tak nie zdolam nadgonic tego straconego czasu. Nie bede normalny. Zawsze przez zaburzenia osobowosci bede robic dziwne rzeczy i sprawiac klopoty. Eutanazja powinna byc prawem kazdego czlowieka.

ps. Nie zglaszajacie mnie do psychuszki. Po pierwsze - jestem tchorzem. Po drugie - tam jest jeszcze gorzej. Po trzecie - juz jestem w systemie, czekam na terapie i za dwa tygodnie ide do innego psychiatry.

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najmilsze chwile ostatnio spedzilem grajac z siostrzenicami w gry w wideo i ogladajac z nimi Czarodziejke z Ksiezyca

@akaisterne: To i tak masz trochę lepiej bo ja nawet tego nie mam (brak tv i konsoli) a i jeszcze 40lvl w tym roku stuknie. Większa szansa, że znajdziesz dziewicę na oddziale położniczym niż taki dziwak jak ja, dziewczynę. Nawet nie wiedziałbym co z nią robić (
  • Odpowiedz
@akaisterne: k---a, ale jeszcze 5 lat temu to
pisaliśmy, że facet im starszy tym bardziej atrakcyjny(chyba dla samotnych matek)że najlepsze przed nami, że tego kwiatu to pół światu( p--------h lasek po przejściach, studentka z białą kartą nie będzie się wiązać z zakolakiem, nawet jak jest CEO.
  • Odpowiedz
@akaisterne: Przekleństwem przegrywa jest samoświadomość. Z jednej strony z tyłu głowy masz gadzi móżdżek, jak u zwierząt, który trzyma Cię przy życiu, a z drugiej bardziej rozwinięta część mózgu dokonuje chłodnej kalkulacji, że to nie ma sensu... Ale nic nie zrobisz, bo gadzi móżdżek przeważnie blokuje rozwiązanie ostateczne. I tak się dusisz, kisisz, aż do śmierci.
  • Odpowiedz