Aktywne Wpisy
cadec +86
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
ForTravelSayYes +411
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda #l-------------j #z-------------j #l-------------j #z-------------j
#pogoda #l-------------j #z-------------j #l-------------j #z-------------j
I teraz przypominam sobie, że odbiór tego filmu na wykopie był pozytywny, jeszcze czepneli się kobiety, która typa zaatakowała na końcu filmu, że karyna jakaś
Kvrwa, czy te wykopki są normalne? Jakbym był świadkiem takiego zachowania to bym sam kasował tego gościa. I właśnie dlatego, że jestem polakiem, europejczykiem, mieszkańcem CYWILIZOWANEGO świata, a nie jakiejś Rosji. W Polsce każdy ma prawo wyjść sobie na zakupy bez myślenia, czy jakiś prawak z gwoździem w mózgu będzie oceniał czyjeś w----y życiowe. Idę o zakład, że ten "obrońca białego świata" jest częstym gościem w kościele. Ściek i odpad społeczny.
#p------a #bekazprawakow
Edgy boy xD
@czemuztak: nie, zamykam wątek.
A MOŻE BYŁ TO PREMIER WIELKIEJ BRYTANII?! ( ͡° ͜
I np nazywanie trumpa faszystą traktują jako coś komicznego xD
@czemuztak: na wypoku każdy jest mocny
A druga rzecz moja szwagierka ma męża z Afryki.
To jest inny wszechświat mentalny
@Jariii: UWAGA! PODAJĘ ARGUMENT OSTATECZNY!