Aktywne Wpisy
vanguard +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
bobsley33 +189
#p0lka
ale mnie takie typIary #!$%@?,gdyby ten pies kogos zaatakowal to tymi patykami napewno by go utrzymala
ja #!$%@?
#psiarze #pies #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ale mnie takie typIary #!$%@?,gdyby ten pies kogos zaatakowal to tymi patykami napewno by go utrzymala
ja #!$%@?
#psiarze #pies #rozowepaski #logikarozowychpaskow
@wersalski_kasztaniQ: i pomyśl o tych wszystkich sąsiadach co nie mogli odpocząć po pracy (a mieli do tego prawo) bo twoja ulubiona zabawka się zawieruszyła, czy też mama kazała zjeść coś na co nie miałeś ochoty.
@wersalski_kasztaniQ: Polecam rozmowę z rodzicami, a w przypadku braku skutku - zgłoszenie do MOPS dotyczące braku właściwej opieki nad dziećmi. Od czasu ustawy Kamilka urzędnicy naprawdę super działają. Może sąsiedzi dostaną kuratora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@javelin: bzdury
@zmarnowany_czas: Sama prawda.
Polecam zgłoszenie do MOPS. Jeśli trafi się na zawziętego urzędnika, to nawet można rozbić rodzinę w ten sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°) I @wersalski_kasztaniQ będzie miał spokój.
Domek sobie kup albo w lesie zamieszkaj, zrozum w końcu że mieszkanie w bloku nie jest oznaką luksusu a raczej problemem koniecznym.
@banzi ale 3-4 latek rozumie co się do niego mówi, o ile nie ma żadnych chorób. Starzy popołudniami mogą spróbować częściej wychodzić na dwór lub tonować hałas xD może nawet nie są świadomi, że kogoś to męczy
Jeśli hałas dzieci idzie z dołu to albo jest bardzo głośno, albo mieszkania są kiepsko wygłuszone.
Sam mam dzieci i czasami zanim zdąże dobiec z innego pokoju i je rozdzielić jak się kłócą to minie trochę czasu, ale jeśli notorycznie są wrzaski dłuższy czas to pogadaj z ich sąsiadami czy nie
taki sam poziom jak "panów" którzy wybudowali się poza miastem i im przeszkadza kurz,hałas i zapach bo chcieli mieszkać obok pola
no uroki kurników, dzieci w tym wieku to nie jest taki łatwy temat do uciszenia, mają je związać i zakneblować ?
nie jesteś sam na tym świecie