Wpis z mikrobloga

Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale chyba się obsrali i nie otworzyli. #dzieci #pytanie #mieszkanie
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wersalski_kasztaniQ: Pomyśl, że zawsze mogło być gorzej. Mogli się wprowadzić NAD Tobą a wtedy nawet słuchawki by nie pomogły bo teraz masz tylko hałasy a wtedy miałbyś też niezagłuszalne wibracje.

Obawiam się, że nic z tym nie zrobisz. Jakby podobną ilość decybeli codziennie wydawał z siebie dorosły pijak czy audiofil to byłaby szansa ale rozwydrzone dzieci to w dzisiejszych czasach święte krowy.
Na szczęście z roku na rok dzieci będą
  • Odpowiedz
@Elev po pracy tez mam prawo do odpoczynku,.jesli rodzice tych dzieci nie sa w stanir tego zrozumiec, to rowniez bym uprzykrzal zycie tym ludziom
  • Odpowiedz
  • 11
@Milo900: masz prawo, ale Twoje prawo nie ogranicza praw innych do zycia
nawet jak pracujesz w biurze 8-16, to świat sie nie zatrzyma, bo jaśnie Pan jest zmęczony
tak, wiem, cisza nocna nie istnieje a prawo o zakłócaniu spokoju działa przez całą dobę
jednak, decydując się na kurnik w którym mieszka pewnie ze 100 innych osób, sorry, to że ktoś , a już w ogóle dzieci, zachowują się naturalnie, to
  • Odpowiedz
@Elev ale ja tez bede zyc po swojemu, to ze np. mam problemy ze stopami i musze skakac (albo wlaczyc cos co wykonuje taki dzwiek) na fajnych glosnikach do sasiada, to moze go to czegos nauczy :)

Jezeli ktos mnie terroryzuje bo nie umie kaszojada upilnowac to trudno. Niech rowniez cierpi razem ze mną
  • Odpowiedz
Jezeli ktos mnie terroryzuje bo nie umie kaszojada upilnowac to trudno. Niech rowniez cierpi razem ze mną

@Milo900: tylko, że ty dla nich jesteś powietrzem, oni mają Cie w dupie, a nie Cie terroryzują, to Ty chcesz ich terroryzować
nie widzisz różnicy?
co za poziom xDDDD
  • Odpowiedz
@Elev zeby nie bylo, mieszkam gdzie sa dzieci, ale to wszystko jest w granicach normy i zdrowego rozsadku, ale znajomy mial tak, ze nie mogl spac po nocach
  • Odpowiedz