Wpis z mikrobloga

Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz n-----------m w drzwi ale chyba się obsrali i nie otworzyli. #dzieci #pytanie #mieszkanie
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@j557: Typie ale ty jesteś p----------y to w pale się nie mieści i jeszcze dostałeś tyle plusów, co świadczy o tym ilu oszołomów tutaj siedzi. Komuś komu przeszkadza darcie gówniaków napisałeś żeby się powiesił. Serio? ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik: Ale to jest prawda, że wy normiki zawsze bronicie tego co akurat robicie i to dokładnie po nim widać. Argumenty już były, a jak ktoś na siłę wymyśli każda bzdurę, żeby tylko żadnego nie zaakceptować, to śmierdzi na kilometr, że broni swojego życia, nie zauważyłeś tego?
  • Odpowiedz
@SuperTimor435

pas po dupie

To Twoje argumenty? To nie tak, ze my bronimy tego co akurat robimy, to po prostu niektorzy od w sumie nie wiem czego sie zrobili bardzo delikatni i wrazliwi i wszystko im przeszkadza. Dokladnie tak jak tym starym babom i dziadom sfrustrowanym co przeganiali jak kopalismy pilke na osiedlowym podworku. Dzieci z reguly sa glosne i jest to ich naturalny proces ktory musza przejsc, maja duzo energii ktora musza gdzies wyrzucic. Oczywiscie sa ciche dzieciaki, ale to bardziej cecha osobowosci lub zaburzen jak autyzm i moze nie wyjatek ale rzadkosc.
  • Odpowiedz
Komuś komu przeszkadza darcie gówniaków napisałeś żeby się powiesił.

@xionc0586: nic takiego nie napisałem, udajesz kretyna czy nie rozumiesz tego co czytasz? Napisałem, że jak ja dojdę do etapu, że mi będą przeszkadzać bawiące się dzieci, to uznam za znak, że jestem w takim stanie, że więcej społeczeństwu zawadzam niż pomagam i trzeba się zwijać, zanim będzie gorzej.
  • Odpowiedz