@Emble: @MrBeast kupilem za 7 dyszek i biorac pod uwage cene, to nie mam do czego sie przyczepic. Choc patrze ze nie ten sam sklep, bo na koncie Ali prowadzi obecnie do ceny 140pln ;)
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota jest właśnie pewne ryzyko że przyjdzie jakieś wybrakowane i cały misterny plan w p---u, chociaż niby +1000 ocen i średnia 5.0 to dobrze wróży.
SKOŃCZONY. 9090 klocków. W sierpniu złożyłem ZAMÓWIENIE na kilka chińskich klocków z marstoy.net. Składałem zestawy ze zdjęcia po kolei, zacząłem składać Titanica i gdzieś po złożeniu 4 z 14 worków mój kot zrzucił mi złożony początek z półki. Odechciało mi się dalej składać i odłożyłem zestaw na prawie 8 miesięcy, w
@GoracyStek: do mnie przyszły w poniedzialek XD Szok że tak szybko. Ale bez pudełka i instrukcja podarta. Ciekawe jak z klockami bo jednak bardzo tanio wyszły. Oby nie były jakiejś gorszej jakości niż to co wcześniej zamawiałem
Nie wpadł ci może w oko chiron albo sian w równie interesującej cenie jak to Porsche? Do mnie przyszło jakoś w tydzień, klocki miejscami mają jakieś czarne rysy ale za tą cenę nie będę narzekał
Wczoraj przyszło. Składam. Jak do tej pory natknąłem się na jednego uszkodzonego arma, wygląda jakby był nadtopiony. Cała reszta jakościowo IMHO nieodróżnialne od Lego.
Instrukcja za to jest tak bardzo pomniejszona, że trzeba by to oglądać przez lupę. Składam z PDFem ze strony LEGO.
Jakby ktoś się jeszcze natknął na takie promki, to niech wrzuca :)
Jakaś ogromna promocja.
Tylko 50zł. Polecam
#lepin #lego #klocki
źródło: ImportedPhoto.740074858.284378
Pobierzjest jeszcze Titanic z tego wpisu
https://wykop.pl/wpis/76977435/skonczony-9090-klockow-w-sierpniu-zlozylem-zamowie
9090 klocków.
W sierpniu złożyłem ZAMÓWIENIE na kilka chińskich klocków z marstoy.net.
Składałem zestawy ze zdjęcia po kolei, zacząłem składać Titanica i gdzieś po złożeniu 4 z 14 worków mój kot zrzucił mi złożony początek z półki. Odechciało mi się dalej składać i odłożyłem zestaw na prawie 8 miesięcy, w
niestety klasyka w foliopaku
Wczoraj przyszło. Składam. Jak do tej pory natknąłem się na jednego uszkodzonego arma, wygląda jakby był nadtopiony. Cała reszta jakościowo IMHO nieodróżnialne od Lego.
Instrukcja za to jest tak bardzo pomniejszona, że trzeba by to oglądać przez lupę. Składam z PDFem ze strony LEGO.
Jakby ktoś się jeszcze natknął na takie promki, to niech wrzuca :)