Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +744
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz
kutang__pan +32
źródło: 1000010453
Pobierz

@RPG-7: Co?
Jakbyś kiedyś narzekał na jakąś partię, że wystawia takie osoby to ja wpadnę i Ci przypomnę tą panią. Okej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RPG-7: To dlaczego nie promujecie jej poglądów i tego "poustawiania", a promujecie jej urodę?
Co ja? @Vealheim ? :P
@Baron_Al_von_PuciPusia: ma zdrowe poglądy skoro jest w KNP ;)
@RPG-7: No cóż, skoro ją promujesz, a obecnie jej promocja opiera się tylko na jej ładnej buzi, to mógłbyś napisać coś więcej.
Obecnie to wygląda na typową pop-politykę. Gdzie jakieś wyższe idee?
@RPG-7: nie musisz każdego, ale skoro polecasz i znasz to możesz przybliżyć... ja - gdybym kogoś polecał - to bym brał za to odpowiedzialność i był w stanie uargumentować co takiego super jest w danej osobie ;)
źródło: comment_HKaCbR8LIJKHCYmueattXMMThLT3Wdev.jpg
Pobierz@roykovsky: ale wygląd nie udowadnia, że nie są mentalnymi kucami... gdyby przedstawić ich poglądy, kompetencje i osiągnięcia, wówczas można by powiedzieć że np. negują stereotyp mentalnego kuca ;)