Aktywne Wpisy
Operator_imadla +60
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

źródło: tom
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A co do samego czarnego "samuraja" to w tamtym okresie samo określenie jeszcze nie było za często stosowane to raz, i w żadnych oficjalnych dokumentach nie ma napisane że tym samurajem był.
A jak chcesz sobie obejrzeć porządną analizę przez kogoś kto siedzi w tych tematach dość mocno to prosz...
@severh: Nie to, że nie podoba, tylko podaje nieprawdziwe informacje - rzekomy japoński historyk okazał się internetowym trollem :)
Nie obchodzi mnie ta "porządna analiza", nie ma tam w opisie żadnych źródeł, więc natychmiast wyłączyłem. Jak chcesz
Komentarz usunięty przez moderatora
@czxczx: Co? Nie wiem o czym bełkoczesz - napisz jeszcze raz, tak żeby się dało zrozumieć o co chodzi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@czxczx: Jasne mordo, tak żałosny, że aż zdobył szacunek Nobunagi: