Wpis z mikrobloga

Jak dokręcić wiszącą toaletę? Minęły prawie dwa lata i zauważyłem że troszku jej sie zjeżdża na jedną strone, ale za cholere nie mogę tego przekręcić pod spodem. Mam dokładnie taki model misy Rak Ceramics Morning i jest tam nawet filmik instuktażowy z montażu https://youtu.be/HS7EzOyP0Ew?t=54 ale u mnie to nie działa. Jak wkładam rękę pod spód to faktycznie mam w rękach coś na kształt długiego imbusa, ale problem jest taki że on porusza się lekko góra-dół, a na zakręca/odkręca w ogole (kręciłem kluczem z grzechotą i w żadną strone nie chce isc). Jest jakiś patent na to? Troche sie boję p-----------ć żeby ten mechanizm przykręcania nie wypadł czy coś xD

#remontujzwykopem #lazienka #mieszkanie
kolejktorajezdzilapopsie - Jak dokręcić wiszącą toaletę? Minęły prawie dwa lata i zau...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolej_ktora_jezdzila_po_psie: mam taki sam system ale z Roca. Generalnie byłby ok, gdyby nie plastikowy gwint i człowiek boi się mocniej dociągnąć ta długa srubą właśnie.

U mnie właśnie jeden z nich wypadał z gniazda jak przedmowca wspomniał i kręciło się bez oporu. Musiałem tam coś wkleić by miał opór i się nie cofał wglab muszli.
  • Odpowiedz